http://img108.imageshack.us/img108/2003/uo0004zt4.jpg
http://img108.imageshack.us/img108/2280/uo0005vg0.jpg
http://img108.imageshack.us/img108/4600/uo0003fe8.jpg
Wersja do druku
Tym razem prawie Nie robi wielkiej różnicy :D GRATZ!
O_O
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (9 użytkownik i 0 gości) I byłem pierwszy??
O.o nice ss, ja mam tylko jednego silvera na rooku ; ( ale sunrise ma wiecej niż te widoczne na ssie, bankowo ;p
Nice ss'y ale dziwie się że nikt tam nie wchodził :P Gratz
Pikny Obrazek ;o
a pewnie noobki już się próbowaly wbic??? ;o
Jak ktos mial tam wejsc, jak droga byla przyblokowana? Myslimy, myslimy !Cytuj:
Wymiatacz16 napisał
boxy prubowali klasc z kazdej strony ale nikt i tak niemial 3 : PCytuj:
Justysia_=* napisał
MasterMappi vs Wymiatacz16
MasterMappi win
ja widzialem sreena jak jeden gosciu tez tak wykladl a jakis kolo co sie tam wylogowal to sie zalogowal i pufff okolo 500 platynek poszlo sie je********
spoko -=D dziwie sie osoba grajacym na rooku, szkoda czasu raczej =\
dobra niepodniecaj sie az tak ale jak taki "Sunrise" ma spike sword'a no to hmm na rooku wartu jest z bp platymy nvm moze wiecej? :PCytuj:
Kamilo napisał
( bez urazy oczywicie) : L
Ciekawe ile te itemki zioomek zbieral ; )
mysle ze to nie jest jego 1 rook-slayers :P
spoko -=D dziwie sie osoba kibicujacym liverpoolowi, siara raczej =\Cytuj:
Wanderer Of Future napisał
ogolnie to H** wie :D mysle ze z pol roku tak po 2h dziennie ciagal hatchety i ma teraZ :s (tzeba 4 hatchety chyba dla 1 p~)Cytuj:
Senwi napisał
Nom, masz się czym pochwalić... Taki zbiór na rooku to jest coś... ile masz postaci magazynujących te itemy? xD
Spoko -=D dziwie sie osoba kibicujacym real madrid, siara raczej =\Cytuj:
MasterMappi napisał
Joke :p
Wole RM niż liverpool ;p
Co do tematu
4 hatchety/4 macki/4 swordy by miec 1 platyne
Lub 1 bp pustych buteleczek po life fluidach :)
I musiał miec dużo postaci bo na Goblinatorze są tylko 4 snowballe a koles ma ich 46 :P
No nice :D koles sie napracowal :):)
a co do sunrise hihi http://img159.imageshack.us/img159/6...sunriserx6.jpg
@Mojoyoyo
Randell Riot siedział dwa razy tyle online co Sanrajs :P
i zarobil delete ;pCytuj:
Blackwik napisał
Nice xD Tez tak chcem :P Moze dzisiaj zrobie se rookstayera ? :O
Pozdrawiam
Czoman
Wchodzac tu myslalem, ze bedzie cos podobnego do "Ekwador Sunrise" a ty mi tu jakies badziewie pokazujesz... n/c
up#
Uwazaj bo tyle zdobedziesz grajac tydzien. Marzenia chlopcze, marzeenia. Ale zycze ci powodzeniia
no nice ale jakby ten koles co blokował dogę dostal kicka to .... a tak btw to skąd on ma śnieżki ??
fajne dziwie sie ze noobow z 50 nie bylo
LOLCytuj:
Wymiatacz16 napisał
Widziałeś jeden z nich blokował wejśćie niemogli go wypchać bo tam były jakies pale drewna czy coś. A nobki już czatowały na kase
Miedzy nim a sunrise jest duza roznica ale napewno to tez jest calkiem niezly rookslayer ;] skoro ma tyle silver amuletow
To sie kolesiowi chcialo tyle na rooku siedziec ;) mnie sie nigdy na rooku nie udalo wylootowac silver amuleta :) a on ma ich az tyle :D
nie dziekujeCytuj:
Poliglota napisał
No ss'y ładne, no ja też się dziwie po co marnują czas na tym rook~ przecież to nuda...
LOL! ja na moim rookmasterku mam 17 platynek i 2 silvery O_o wymiatash koles xD
Hail Rookgaard!
no coz widac na ss ze to nie ja jestem posiadaczem tej kasy i amuletow ja tylko cyknolem ss'a nvm jak mozna napsiac tak bezsensownego posta ahh juz wiem jestes nabijaczem postow (bez urazy) ; dCytuj:
Adi.pl napisał
O.o nieźle... ciekawe ile huntował te trolle, zanim tyle tego zlootował. :P
hehe dziwię sie tylko że komuś się chciało tyle pykać na roku przecież tam nudno jest
A teraz Master Fusion daje loga koło platyn :P:P
Fajne sski a co do spike sword to na rooku chyba bezcenny jest...
a gdzies byl poradnik jak grac na rooku by sie niezanudzic moze przeczytal jego i mu sie przydal ; 0 ale i tak bez porownania z sunrise 98 lvl no voc ; 0Cytuj:
chomik12_13 napisał
Każdy mówi, że Cipfisoft nie usunął żadnych questów. A skoro Spike Sword leży ciągle na Antice, to może Sunrise ma już ich z 9999 XD, albo powiedział kolegom z gildii i każdy z nich ma. Może Sunrise też ma np. Brass Armory czy Scale Armorów dużo :) Nie wiadomo.
fajne fajne jak na nowego uzytkownika
Hehe .. parwie ... :P mocne ...
Do Sunrisa sie nie porownj ale jako ROKSLAYER GZ masz cierpliwosc ja na rooku dlugo nie wytrzymuje ;p GZ GZ 10/10 ale masz tych rarow z rooka (amulety i platynki )
wow ile tego masz <zdziwienie>
Co was tak podnieca w tym obrazku?
Się gra, się ma!
Ładne foto;] tyle kaski w tym momencie co on ma to ja nie mam na main =p
przydaly by sie boh'y : / zeby dogonic sunrise i zobaczyc gdzie expi
pewnie jak sunrise osiagnie ten 100 lvl a brakuje mu 2 :x
to bedzie na kadej stronie glownej cos pisac szkoda ze on niechwali sie
sfoimi osiagnieciami z innymi np. jakies filmy ss'y tak jak polacy ; )
@klusek91-plock
23k platynek a ile bp gp? to pewnie z 40k razem ma same sniezki teraz sa warte 1k za 10 szt. to z 50k na rooku
NICE ! xD
to nie do forum ale sunrise ma tesz soft boots czynimi da sie chodzic po wodzie
do tematu
podziwiam goscia ze ma tyle snowbali i amuletow GZ dla niego
Pewnie już sie zebrało full noobów i próbowało wejść. Ja kiedyś widziałem jak sie koleś chwalil podobnie, zalogował się 1lvl i zarąbał 3 silver amulety :/
Gratz to sie bardzo ruzni od sunrise on platynek to ma w pyte i jeszcze ma spike sworda jak juz ktos powiedzial
fajne zjdecia :)chcial bym sie tam zalogowac w tym momecie jak wywala te rzeczy :D
lubie prubowali dac teleporta ale beczki powodowaly ze dostawalo sie tp do temple ; ))Cytuj:
Zielak40 napisał
I teraz wystarczy zeby ktos sie tam zalogowal :>
I się zalogował... ale z Isary. Btw... to moja postać.
Jest to mój 3 Rookstayer (26, 25, 26 - prawie 27). Gram już ponad rok. Zamieniam również 200gp na platyne. Miałem również kolekcję jedzenia ale 6 czerwca chary mi skasowali (nie logałem się). Po więcej fotek zapraszam (na konkurencyjne i przez wielu znienawidzone) forum t.pl ; tam jest Album Rookgaardu.
ss Rookguardian de'Bove- polka : ))
http://i8.photobucket.com/albums/a45...e-Stuff006.gif
http://s8.photobucket.com/albums/a45/Instynkt/
jej photobucket /\
lol
Niech by jakis noobek na 1 lvl sie tam zalogowal to byscie prawie wszystko stracili...
Głupie ale smieszne ;D