W środę i czwartek (26-27.04.2006) większość naszych forumowiczów oraz kilku moderatorów zdaje "test kompetencji” w klasach 3 Gim. w imieniu całego zespołu chciałbym wam życzyć powodzenia i maksymalnej ilości pkt.
Wersja do druku
W środę i czwartek (26-27.04.2006) większość naszych forumowiczów oraz kilku moderatorów zdaje "test kompetencji” w klasach 3 Gim. w imieniu całego zespołu chciałbym wam życzyć powodzenia i maksymalnej ilości pkt.
Już jutro test z przedmiotów humanistycznych, grr... Najgorsze jest to, że wcale się przed nim nie stresuję - bo jak wiadomo, stres troszeczkę mobilizuje ;). Jak wam poszły próbne? Ja mogę się pochwalić, że zdobyłem 94 pkt. :)
Życzę wszystkim wam powodzenia naszczęscie ja ten test już mam za soboą :>:>(80pkt) troche tego zdobyłem ale cóż i tak zamało :):) ale mam nadzieje ze 90% z was zdobędzie po 100 !! :):)
Pozdrawiam Xit~.
Ja również pisze w środe i czwartek ten test ,troche się boje ;d.
Pozdrawiam
MTN
Ja też życze jak największej ilości punktów ;) pamiętajcie stres może wszystko zepsuć!
Dołanczam sie do życzeń ;)
ja tez pisze ale nieboje sie testu tylko garnituru a wlasciwie tego ze trzeba być w garniturze. a z probnego mialem 70 :P
POwodznia kazdemu kto bedzie podchodzil do tego Testu ....
Nie ma sie czego bac w zeszlym roku byl banalnie prosty :p
Takze dolaczam sie do zyczen ; )
Szczegolnie powodzenia zycze Fell ;*
Niestety ja też piszę, ale myślę, że pójdzie mi dobrze ; )
Ja jestem chory a jutro juz egzaminy :/ Troche rozwiązuje w domku testy próbne. W tamtym roku fakt byl bardoz latwy bo jest w gazeta.pl pytania z ubiergloego roku.
Dzięki i życze wszystkim powodzenia =]
U was też cały rok pisaliście rozprawki ?
Ja jestem na 90% pewien, że dadzą charakterystyke z elementami opisu...
GOOD LUCK ! =]
Och,och Zycze wam wszystkich powodzenia duzo szczescia, radosci i wogole
Osobiscie nie moge doczekac sie newsa z okazji swiat Hanukkah.
Uwielbiam bzdurne newsy.
nie dziekuje :) humanistyczny to pesta, bardziej sie boje matematyczno-przyrodniczego
Ja też jutro pisze i życze innym żeby dobrze zdali:D