W ciagu kilku najblizszych dni bede przeprowadzal rozne testy na forum. M.in. sprawdze czy mozna zniesc blokade dla niezalogowanych w godzinach szczytu. Byc moze juz niedlugo wszyscy uzytkownicy beda miec nieograniczony dostep do forum :).
Wersja do druku
W ciagu kilku najblizszych dni bede przeprowadzal rozne testy na forum. M.in. sprawdze czy mozna zniesc blokade dla niezalogowanych w godzinach szczytu. Byc moze juz niedlugo wszyscy uzytkownicy beda miec nieograniczony dostep do forum :).
Oby to cos dalo ; (.
nawet ci niezarejestrowani beda mieli nieograniczony dostep? o zgrozo!! :)Cytuj:
Archarius napisał
Witam!Cytuj:
Archarius napisał
To znaczy że czasami by niemożna było wejść na Forum?.Czy będzie można przez te dni wchodzić na forum..?
P.S
żeby coś dało..
Pozdro
Sopelek
okej fajnie :P bo ostatnio coraz czesciej wchodze na forum :P good job...
pozdro...
moze lepiej zeby ci niezarejestrowani nie wchodzili ;) bo znowu zacznie forum mulic o;
a mi sie zdaje ze to i tak nic nie zmieni. niezarejestrowanych chcacych kozystac z forum juz prawie nie ma. a ciagle nowe rejestracje to pewnie osoby ktore:
dostaja bany za spamy itp i osoby ktore dostaja bany za gejogery:P. oczywiscie jest tez troche ludzi ktorzy sa nowi i dopiero zaczeli grac w tibie ale odsetek takich ludzi jest naprawde maly :)
pozdro FIlip
Jak ktos rzeczywisice chce korzystac z forum, to jakim problemem jest rejestracja? :S
Mam nadzieje, że testy nie będą przeszkadzały w działaniu forum. Jeśli ktoś naprawdę będzie chciał korzystać z forum, to kliknie w przycisk z napisem: rejestracja :P
Moim zdaniem jest to zły pomył aby niezarejestrowani użytkownicy kożystali z forum, no chyba że będzie wyglądało to tak że mogą czytać wszystkie posty i tematy, ale nie mogą się w nich wypowiadać. Myśle że jeżeli niezarejestrowani użytkownicy mogli pisać posty to była by to fala taka jak np. wejdz w ten link tu jest super bot do tibi (a w linku keylogger).
Takie jest moje zdanie, ale zawsze możecie się z nim nie zgodzić, mieć swoje zdanie.
PoZDrO
Niech zostanie jak jest-.- Jeśli komuś naprawdę zależy to się zarejestruje a jeśli jest tylko po to żeby zamulać forum to niech spada.
Pamiętaj że zawsze można sprawdzić ip/host:PCytuj:
Manky napisał
@up
Ale jak ktoś ma nesotrade to ma zmienne ip więc nic to nie da.
mi sie to podoba!! bo czasem sie nie umiem zalogowac ;p pisze ze zaraz przejdzie na forum i nic nie jestem zalogowany;/
Lepiej by było jak by zostało tak jak jest, bo po jak się chce przeglądać forum to co to za problem się zarejestrować, a jak nie zalogowani mogą oglądać forum to jeszcze serwer się przeciąrza:p