Jak donosi CIPsoft, po wieloletniej współpracy z 4Player, partnerstwo to zostało zakończone. Z tego powodu ich baner został usunięty z oficjalnej strony Tibii (www.tibia.com). CIPsoft pragnie im podziękować za dobrą współpracę.
Wersja do druku
Jak donosi CIPsoft, po wieloletniej współpracy z 4Player, partnerstwo to zostało zakończone. Z tego powodu ich baner został usunięty z oficjalnej strony Tibii (www.tibia.com). CIPsoft pragnie im podziękować za dobrą współpracę.
Wiadomo jaki był powód rozstania?
Btw. popraw link bo przekierowuje na "www.tibia.com)", a nie "www.tibia.com" ; )
Ciekawe dlaczego rozwiazali wspolprace...
PS - Jednak drugi
tak wogóle to czym zajmowała sie ta firma 4Players ?? posrednictwem w sprzedazy pacc czy czym ??
Jeśli nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o pieniądze ;)
No, niekoiecznie o pieniądze...
4players, z tego co wiem, zajmowało się programowaniem gier...
Ale mogę się mylić ; )
Cholera wie...
Ale ten news ma coś wspólnego z graczami czy to jest tylko nawiasem mówiąc?
a czemu przestali współpracować?? no wsumie nigdy nie zastanawiałem się po co im ten baner no ale mniejsza
ps. żegnaj banerze 4players witaj banerze tibia.br
4players zajmuje się róznego rodzaju grami..
Kiedys na oficjalną stronę wchodziło się również przez adres www.tibia.4players.de ale to dawno bylo ;)
hmm skoro rezygnują wspólprace z ta firma ( dzieki za wytlumaczenie co to za firma) to moze tibia w jakis sposob się zmieni ?? ja mam nadzieje ze nie :P bo co update tym gorsza jest ale to jest tylko moje skromne zdanie. Najlepsza byla tibia gdy nie bylo zadnego anty luring systemu, rozdzek itp byla piekna gdy byla prosta ;) i sorry za takiego offtopa ale musialem sie wypowiedziec :P