-
Dwa nowe światy.
Jak informuje CipSoft dzisiaj (tj. 15.02.2006) wystartują dwa nowe światy: Xerena ulokowana w niemczech i Keltera ulokowana w USA. Obydwa swiaty bedą PvP (player vs. player). Oczywiscie na poczatku będą mogli grac tylko gracze posiadajacy PACC (Premium Account).
Życzę powodzenia :>
Newsa sponsoruje Azazel Warrior
-
Wlasnie na to czekalem, teraz poczekam sobie jeszcze z dwa tygodnie az FACCi beda mogly wchodzic ;]
-
No to tylko czekać na teamek na te światy :)) i jedziemy xD już sie niemoge doczekać
Edit:RH em kurwa co jest w czoraj miałem ponad 330 postów!!!!!Czemu one tak znikają??
-
lol czyżby chcieli nas przeprosić tym za awarie ? i tak beda piekielne kolejki jak beda mogli wbic facce
-
Trzeba poczekać i będą wchodzić facc [znowu pvp:(]
niemoge sie doczekać
Kiedy będą nowe światy non-pvp:D
-
Eeee... Po co? Kyra dopiero wyszła..
-
re
Wlasnie wbijam,130 w kolejce :P jaka profesje radzicie na new pvp world??
-
,,
Wcześniej jak chcieli nowe światy ludzie to tak póżno zrobili tera gdy nie było tak dużo gadki to postanowili zrobić nowe światy ;) ahh następne wojny o władze nad serwem :D
-
Przynajmniej niektóre światy staną się luźniejsze i całe to bydło przejdzie na te nowe ; d
-
hmm spoczko ze beda nowe swiaty :D moze inne nie beda pekaly juz w szwach :D
ktos ma propozycje moze na jakas nowa gildie na new world ?? :>
bo chyba zaczne na nim grac :D
-
No jak ktos ma zamiar jakas gildie na dluzszy czas zalozyc to tez jestem za bo przenosze sie na new world :P jak cos to msg me nick Mafu'chan
-
-
ja kram na kyra tam jet spoko koledzy itd. tenowe sa do dupy
-
beeee juz sie rozkrecam na kyrze a tu new wordly :((
-
37 w kolejce ;)
nick Achilles the Maximus :P