Elo,
sprawdziłem skrzynkę pierwszy raz od 2 miesięcy i wyciągnąłem z niej alert RCB :kekw :bosak
Czy mam już mrozić 20 kg kurczaka i pakować 40 rolek papieru do pawlacza? :monkahmm
Załącznik 388349
Załącznik 388350
Wersja do druku
Elo,
sprawdziłem skrzynkę pierwszy raz od 2 miesięcy i wyciągnąłem z niej alert RCB :kekw :bosak
Czy mam już mrozić 20 kg kurczaka i pakować 40 rolek papieru do pawlacza? :monkahmm
Załącznik 388349
Załącznik 388350
a mi tylko smsy przychodza :zaba
Mam nadzieje że mieszkasz w Warszawie :klaun
Szczerba o alternatywnym źródle ciepła
zapamietaj to co najwazniejsze.
997 to numer na policje
45 milionow to ile z twoich podatkow poszlo na ksiazeczki ktore mozna wyjebac do pieca
Mandarke to Kuba śpiewak
997 ten numer to kłopoty :monkas
Czekam na to samo tylko z informacjami o prawach obywatela, prawie pracy, NFZ jak działa, o mObywatel i sprawach które można online załatwić.
Taka książeczka to powinna raz na 3 lata przychodzić z informacjami, które mogą być przydatne obywatelowi.
Jebać, że to kosztuje pewnie miliony pln. Ale myślę, że warto. Na wybory kopertowe które się nie odbyły hajs był
jak chcesz dostawac spam to sie zapisz do newslettera torgowego :oburzony a praw zadnych nie masz, jestes niewolnikiem
UWAGA :probierzwrr:probierzwrr:probierzwrr:probierzwrr:p robierzwrr CIEKAWOSTKA
wydrukowanie mialo kosztowac 29 milionow a kosztowalo 45 :feelsokayman + 11.5 melona dla poczty polskiej :sadge:sadge
przetarg zostal ogloszony i zamknięty w tydzień :kekw:kekw:kekw:kekw:kekw
jest git :tfusk:tfusk:tfusk
koniec ciekawostki
Tyle papieru a i tak taniej niż 70 Sasinów :monkahmm
były jakieś wybory koperkowe?
:reeeeeeee
ale sie zirytowalem, napisalem bardzo dluga wiadomosc a potem ja usunalem bo tibiarz by odpisal :moth i poza tym nikt by nie zereagowal. ale podsumowujac to jebac te kurwe ktora to przyklepala zeby to wydrukowac
:moth
nie zabieraj rozrywki starcowi :oburzony