https://www.youtube.com/watch?v=r_udEj1BK7M
Wersja do druku
pewnie bedzie tak samo guwniane jak ten caly arhalos obsrany
nom w ilosci bugow to na pewno wygrywaja, ale to chiba na minus jak jest wiecej bugow niz w oryginale
a ja w pierwszej godzinie gameplayu natrafilem na wiecej bugow niz w calym g2nk :feelsokayman jakby nie te guwno systemy ktore se wymyslili to tak z 80% mniej bugow. pierwszy bug na jaki trafilem byl jakos w pierwszych 5 minutach. a jeszcze kurwa gierka w swiecie gothica w ktorej odejdziezs 5 krokow za daleko i cie teleportuje na sciezke i to jeszcze gdzies gdzie nawet nie byles. no kurwa zajebisty tutorial, to juz se wole filmiki fanowskie poogladac jak i tak nie moge nic samemu decydowac
co ty pierdolisz człowieku chyba się z chujem na łby pozamieniałeś
ty moze w jakas inna gierke grales bo ja same fakty podaje
chuja nie fakty na dx11 grałeś czy na oryginalnej wersji?
A co za różnica, nic nie mówiłem o stabilności
jak nie mówiłes jak mówisz że zbugowaniec jak chuj
aha ok czyli chlop po prostu nie wie czym sa bugi
masz tu od avera i dupa cicho
Cytuj:
Bugi w grach to różnorodne usterki, od bugów graficznych (np. przenikanie przez ściany, dziwne tekstury) przez błędy logiczne/mechaniczne (nieprawidłowe działanie umiejętności, zepsute zadania), problemy z fizyką (dziwne zachowanie obiektów, unoszenie się), aż po krytyczne błędy wykonania (crashy, zawieszanie się gry) i exploity (wykorzystywanie błędów do zyskania przewagi)
To jak już to wrzuciłeś to chociaż to przeczytaj :monkahmm
no cóż jesteś zjebany idź sobie do starbucksa na swoja sojową late i nie wkurwiaj ludzi spasiony hipsterze :reeeeeeee