Załącznik 386023
Wersja do druku
To w sumie dlatego, że nie byłem w stanie ustawić automatycznych reklam tylko dla niezalogowanych xD
Załącznik 386024
chodzi o blond ortograficzny :kekwstop :warn
Gdzie :monkahmm
@edit
Aaa kurwa, pozbądź xD Oczywiście błąd wkradł się tylko dlatego, że wcześniej brzmiało to „Aby pozbyć się […]” i z lenistwa zamiast napisać na nowo słówko to je edytowałem no i wyszło jak wyszło. Ale siara :feelsspecialman
no panie kolego teraz to chyba wypada podac sie do dymsji :kappa
Forma „pozbąć” nie jest notowana w słownikach języka polskiego, lecz została użyta celowo jako stylizacja na staropolską fleksję czasowników typu „-ąć”, zgodnie z historycznymi wzorcami słowotwórczymi.
Pozdrawiam,
Xan Vysargus Qimsoe najwyższy kapłan kościoła Zathrota
JaPiErDoLe to forum dla autystycznych nastolatków, a nie absolwentów polonistyki :feelsspecialman.
Szany ty mi powiedz lepiej w jakie stock inwestować bo już przelew na X(D)TB poszełd
tak czat gpt przetłumaczył z mandaryńskiego więc jest dobrze on się nigdy nie myli
Załącznik 386025
tu masz istotne poziomy spx zaznaczone ps byly rysowane w lutym (pa co sie dzialo za kazdym razem gdy zamknelismy 1d ponizej tych kresek). gerenalnie ja to nie widze raczej wzrostow stockow long term jak dla mnie za duzo januszy oglada reklamy xtb i innych takich z lewandoskim; inwestowanie to zrobil sie mainstream zatem moze jakas dzida na ath jeszcze pujdzie ale w dluzszej perspektywie to ci powazni inwestorzy detaliczni zostana powaznie wyjebani predzej czy puzniej a ostatni gasi swiatlo :kekw takze jak wszyscy beda szczesliwi i podyarani jakie to zarobasy to tylko szort
ciekawe co na to komputerowy pieniazek longterm prawdopodobnie najlepsza lokata ale brzmie jak xivan wiec zamlikne amen :prayge