-
Praca dorywcza
Cześć,
Proszę uprzejmie o pomoc przy doradzeniu co do rozwoju. Moja obecna praca tak mi się ułożyła, że przy regularnym dniu roboczym mam stosunkowo dużo wolnego czasu. Chciałbym jakoś wartościowo wykorzystać ten czas i w miarę możliwości spróbować na tym dorywczo zarabiać. Czy znacie jakąś niszę pracy przy komputerze gdzie warto się zakręcić? Obecnie poprawiam angielski, ale z racji tego, że oczekuję bobasa to chciałbym wypracować sobie jeszcze jakąś umiejętność dodatkowego zarobku.
Pozdrawiam cieplutko
-
podbno tradowanie kartami w fifie to dobry przychód, można wykręcić 40zł dniowki
wołam eksperta matka69 @matek697 ; @Sonka ;
-
Tak jak kolega powiedział albo karcianka to musisz się zgłosić do @matek697 ; ewentualnie współpraca z BANK OF LONDON ale to już gruby temat i jak nie masz przynajmniej kawalerki na Bażantowie gdzie parkujom super furki to nie startuj do @Zakon ;
-
farmienie golda na tibiantisie
-
napisz do @termere on gra taśmy bukmacherskie za 2zł, skręcicie taki biznes że łoooo :feelsokayman
-
kodzenie na upwork/fiverr
niby konkurujesz z 500 mln hindusów ale jak sie postarasz i jesteś wytrwały to da się
-
huj z komputerami naucz sie kładzenia elektryki skończom sie komputry to idziesz na budowe i robisz kwit dobry
:kekwait:eriksen