zrobiłem sobie system na nowo i kurwa chodzi mi gorzej niż przed :apuapustajapropelle help:prayge
normalnie wszystkie sterowniki aktualne:pepehands
Wersja do druku
zrobiłem sobie system na nowo i kurwa chodzi mi gorzej niż przed :apuapustajapropelle help:prayge
normalnie wszystkie sterowniki aktualne:pepehands
xd ale co dokladnie ci gorzej chodzi jak wyglada problem
no strony na chromie mi się długo potrafią ładować (i nie jest to problem internetu xD), nigdy nie mialem spadkow fps grając w FM7 na 100fps, a teraz oko zauważa te minimalne dropy, i ogólnie mam wrażenie jakby komputer wolniej reagował
Wyjebałem wszelakie nagrywanie w tle z geforce experience, jakieś tryby gry windowsowe itp i chuj no nie wiem
bój sie boga:feelsokayman
da się jakiś performance test pcta zrobić? ja znaju się tylko trochę na tibijce:pepehands
system ze strony microsoftu czy jakiegos basewin?
pewnie jakas latka microsoftu, ostatnio robia latki do latek ktore wypuszczali
w managerze zadan masz sprawdzenie perfo i tego jakies apki ile zuzywaja ramu/procka(Mozesz rowniez tam sprawdzic calkowity ram, moze ktoras kosc sie zjebala). Dodatkowo z managerze urzadzen sprawdz czy grafike Ci wykrywa jako zainstalowana, a np nie korzysta z jakiejs integry.
A moze w 2 strone, moze system jest stary i pobiera wszystko przez co dysk muli jak np nie ma SD.
chyba ze strony microsoftu, ale nie dam teraz głowy
no w menadżerze urządzeń mam żółty trójkącik przy rtx3050 (mimo, że mam aktualne sterowniki i sam przy automatycznej próbie wyszukania najnowszych mnie o tym informuje)
Załącznik 382294
50% to chyba trochę za dużo?:pepehands
PS system mam normalnie na SSD
wypierdol tego avasta temat zamykam
masz już aktualizacje wszystkie? może coś się aktualizuje w tle
also xbox game bar włączony?
Zainstaluj Tibiantisa :feelsokayman