Załącznik 382164
To w sam raz żeby se obejrzeć star łorsy wszystko co jest i coś tam jeszcze, 7zł / mc przez 3 miechy, tylko potem nie zapomnijcie anulować, bo potem 38 ziko za miesiąć xD
Wersja do druku
Załącznik 382164
To w sam raz żeby se obejrzeć star łorsy wszystko co jest i coś tam jeszcze, 7zł / mc przez 3 miechy, tylko potem nie zapomnijcie anulować, bo potem 38 ziko za miesiąć xD
polecam urlak tv :pepezyd
polecam https://putlocker.sb/
:residentsleeper
kupujac platforme filmową nie wazne czy netflix hulu disney wspieracie lewaków jebać te kurwy
polecam jakies forum z wyciekami i konto za fri, nie ma co placic ;d
Wy tak poważnie, jebac się po jakichś forach i torentach w 2023 zamiast jak człowiek włączyć telewizor jednym kliknięciem, drugim przesunąć na ostatnio oglądane a trzecim dać ok?:kekw
wlaczam tam cos raz na miesiac wiec akurat jak wychodzi cos co chce obejrzec to wrzucam sobie jakies konto z wyciekow, ogladam i po jakims czasie je banuja/blokuja
<torrenty
Jedni mówią że dają za to mandaty (udostęnianie), inni że nigdy nie dostali, ja już wole dać żydowi raz na rok 20zł i mieć spokój.
Normalnie jak na cda ludzie wrzucają to se pościągam z cda, ale takie akcje to zaraz po premierze da sie wyłapać, później żydowska cenzura wchodzi. Przespałem premiere mando s3 i teraz już nie ma nigdzie :pepehands
7 clb/mc to prawie darmo, a za darmo to uczciwa cena, więc to prawie uczciwa cena
a SW lubie do tego stopnia że se chyba nawet te wojny klonów pooglądam dla dzieci xD
polecam znalezc jakiegos ziomka co wzial disneya w umowie z plusem na 2 lata i pozyczyc konto, to tez profit XD
To jest formalne żydostwo, te Disneje, SKY, Netflixy srixy i inne gowna to maszyna propagandy żydowskiej i anty Europejskiej, same flagi pedalow i koczkodany wszedzie, nie interesuja mnie takie gowna.