Oficjalnego tematu chyba nie ma, więc zakładam.
Gra ktoś?
Ja 53 lvl sorceress, właśnie odblokowałem piekło, ale za wiele się nie zmieniło względem poziomu trudności :lewy
Wersja do druku
Oficjalnego tematu chyba nie ma, więc zakładam.
Gra ktoś?
Ja 53 lvl sorceress, właśnie odblokowałem piekło, ale za wiele się nie zmieniło względem poziomu trudności :lewy
Podobno spoko do pogrania, ale żeby ciupać w to jak w d2lod na cbn, to gówno, bo przedmiotów mało, leci jedno a to samo, tak słyszałem
kupie se za 10 lat jak bedzie za 20zł w promce :pepezyd
obsrane gowno nie warte poswiecenia minuty
bardziej wydanej cebuli
bo pograć singla to chyba nawet nawet, z tego co patrzalem, klimatyczny świat i fabuła chyba nienajgorsza, choć nie wiem czy nie-liniowość nie zarzyna klimatu pod kątem fabularnego przechodzenia.
nk recenzje, bo kumple co grają mają jakiś tam syndrom, i nie potrafią skrytykować gry na którą wydali już 1/5 wypłaty xD
Wreszcie jakieś wiarygodne recenzje sie pojawiły.
Ta chyba najlepsza https://www.youtube.com/watch?v=_dVqB4NS6m8
Ogólnie dla casuali którzy srają hajsem spoko, żeby poklikać dla fabulki i klimatu ujdzie, choć nie bez wad, ale jak ktoś chce dobrego hns na lata to kupa w fazie pre-alfy z którą nie wiadomo czy coś sensownego zrobią.
już niedlugo poe2 spokojnie trzeba to przeczekać :peepolove
Twórcy Diablo przewracają się w grobie :D
Załącznik 381803
Poe2 jeszcze tylko 4 dni. Ciekawe co nam pokażą, czego pokazać nie chcieli przez cały ten czas.
pamiętacie jak kiedyś była taka gierka ktora sie nazywała diablo4? ciekawe dlaczego zdechła :senorkekw
aż se posta zapisze :dancingpepe
imo to jest szansa dla tej gry, choć wątpie że to tak wydarzenia sie potoczą, ale może celowo wydali gre bez endgame, casuale i tak sie na marke i reklame rzuciły $$ sie zgadza, a za 1,5-2 lata (po premierze poe 2) wypuszczą dodatek który wywróci itemizacje o 360 stopni, do tego jakby wyjebali skalowanie i zrobili po prostu zony z mobkami o okreslonej trudności na tym open worldzie, wg tego do jakiego aktu jest przypisana dana lokacja, to wiele by zmieniło.
wiem że odklejona teoryjka, patrząć na to jak wygląda branża gejmingowa, no ale cuda sie zdążają.
Podkreśle że to może być z premedytacją zagranie, żeby później dodatkiem skontrować poe 2. Ale może jest szerokie i głębokie :kekw
Pograłem sobie na ps5 z 30h, pierwsze 20 godzin spoko, ale przybija monotonia graficzna i napierdalanie jednego skilla 90% czasu. Niektórym może taka grafika pasuje, a tu gdzie nie pójdziesz to jeden chuj, wszystko tak samo ogląda.
W 2 to kiedyś ta gama kolorów się trochę zmieniała, nawet skille bardziej kolorowe były, a tu wszystko jest kurwa szare. Śnieg - szary, pustynia - szara, lochy, szare, skille - niby kolorowe ale takie wyblakłe, szare, potwory - szare. No odechciało mi się grać od tego jak kampanię skończyłem.
2023 a ludzie nadal daja sie bajtowac na gry blizzarda xd