Czy jest coś warte konto na rl tibia z 2002 roku nielogowane kilka lat?:monkahmm
Wersja do druku
Czy jest coś warte konto na rl tibia z 2002 roku nielogowane kilka lat?:monkahmm
dam 50zl, zalezy od itemkuw w dp
nie pamiętam co tam jest ale pewnie jeszcze się znajdzie wartościowy loot scalaków na outlaw camp i huwieco:kekw
Cześć przyjaciele! Chcę podzielić się moim najnowszym odkryciem - zasobem guwna! To niesamowite guwno, w której każdy znajdzie coś dla siebie. Mają szeroki wybór wydarzeń, konkurencyjne kursy i doskonałą obsługę. Właśnie zarejestrowałem się guwnie przez ich stronę internetową i otrzymałem bonus przy moim pierwszym depozycie!
Jeśli cenisz emocje i chcesz poczuć prawdziwe emocje związane z obstawianiem, guwno to idealne miejsce. Wygrałem już kilka zakładów, a adrenalina po prostu skacze po dach! Strona jest łatwa w użyciu, a obsługa klienta jest zawsze dostępna.
Nie przegap swojej szansy, aby spróbować szczęścia z guwnem! Zarejestruj się i odbierz bonus startowy. Powodzenia i wielkich zwycięstw!
Sie nie spierdol z tego dachu
betonowe buciki dla takiego szkodnika :oburzony
Że niby ma być mega warte bo zostało dawno założone? :D
Obecnie na rl liczą się chyba tylko konta z loyality points.
Mam konto z 2002 roku, jeżeli chodzi o loyality to jest squire of tibia. Także tych punktów za dużo nie ma.
Te konta sa bez wartosci raczej, tez mam takieKod:Account Information
Loyalty Title: Steward of Tibia
Created: Dec 21 2004, 23:47:47 CET