Elo kolega na taxi jeździ i ma możliwość żeby jakaś firma która chce zareklamować swoje usługi, produkt nakleiła na jego całą tylną szybę reklamę.
Ile miesięcznie można wołać za takie coś?
Wersja do druku
Elo kolega na taxi jeździ i ma możliwość żeby jakaś firma która chce zareklamować swoje usługi, produkt nakleiła na jego całą tylną szybę reklamę.
Ile miesięcznie można wołać za takie coś?
https://cdn.frankerfacez.com/emoticon/411818/2
mysle ze duzo zalezy od miasta, w piździcy dolnej raczej wielokrotnie mniej niz w warszawie ale ugulnie pare stuwek miesiecznie
moge zaoferowac 2 dychy za reklame forum torg.pl
kurła mam pomysl, normalnie parkujemy fure na bażantowie z reklama torg.pl na szybach i drzwiach
ludzie potem beda google streeta ogladac pewnie i zobacza
profit
gorzej jak nakleją i będą odpierdalać jakieś cyrki to koledze ktoś szybe na mieście rozjebie:karniaczek
z dwiescie liczyc pozdro
O kurwa to jaxse chyb jak8egos gruza kupie A pare dyszek bo kolega chcial sie pozbyc i nawet na zlomie nie chcieli to se oierdolne ajasks rejkame gepasliminu czy innego chujstwa xD i co niby dosralene pare etowek czyli tyle i ilecprzeciwtny polak rodak robak wydaje na jedzenie bo wpierdlaja jakas prawkowo i zupki chinskis i kurwa
rmRiaoół
ROSÓŁ
XDDD
CO TO WGL JEST a danis jebanaZUP z krNuwoda NALANA TYLKO JAKAA MARCHEW ALBO CO GORSZA RZODKIEQ VXY TAM PIETRUCHA JAKIES GUWNA
I CEBULA OPALANA NA KUCHENCE I TO NIBY MA BYC DOBR
Polska poteawa przecie to profanjcja chce mi sie ruchać pomocy zabiezcie mnie stad hakas kuewa zupz jak jebaby soknik z kapitana vbomby xddd:kekw:santakekw:easterpepe:easterpepe:peepogig gle:feelsspecialman:czesny:senorkekw:czesiufuck:mo nkahmm:notbad:easterpepe:peepogiggle:zaba