czesc, czy podoba wam sie to w jakim kierunku poprawdziliscie swoje zycie, zaczynajac od wyboru szkoly sredniej, az do teraz?
Wersja do druku
czesc, czy podoba wam sie to w jakim kierunku poprawdziliscie swoje zycie, zaczynajac od wyboru szkoly sredniej, az do teraz?
Moje życie to generalnie fala wznosząca, więc trzeba na tym lecieć jak najdłużej essa
ja żałuje że się jednak chciałem zostać polakiem a nie takim panem Szwajcarem:peepolove
Żałuje, że nie zostałem :sheeeit
Jakbym mógł cofnąć czas to nie poszedłbym do tego zjebanego elektronika no i nie kupiłbym tej kurwie mojej pierwszej narzyczonej tych wszystkich rzeczy co dostała , a tak reszta to ok.
P.S. przecpalbym jeszcze raz 3 lata, bo chociaż wspomnienia ciekawe
tak
wiele rzeczy bym chętnie zmienił z tego okresu ale jakbym cokolwiek zmienił to nie byłbym teraz tu gdzie jestem, a aktualnie jestem z życia zajebiście zadowolony i samemu bym nigdy nie podjął takich decyzji ktore by mnie do tego doprowadziły
:feelsspecialman
:apuapustajapropelle
ja nie poszedłbym z maskotem na tego hunta w 2k11 na elektrownię po którym zajebał pikaczu, resztę bym zostawił
Nie sadze, wybralem to co chcialem, nie ma kogo winic, jak se poscielisz tak sie wyspisz, jak te powiedzenie, zycie nie bylo lagodne, i nie latwe, lecz gdy sie jest silnym mentalnie mozna dojsc do celu, nawet nie fizycznie ale to tez ulepsza kondycje do tego..