z lamusami
ale w ogule nie rozumiem tych typow jakies 2x 1 o huj tu chodzi czy jakis hazardzista buchmaker mi wytlumaczy? :pepega
Wersja do druku
z lamusami
ale w ogule nie rozumiem tych typow jakies 2x 1 o huj tu chodzi czy jakis hazardzista buchmaker mi wytlumaczy? :pepega
elo szany jak tam bitcoin zmalal urus
1x2 to jest tak zwany threeway czyli masz do wyboru druzyna 1/remis (x)/druzyna 2
aha czyli to mozna obstawiac remis i wygrana kturejs druzhny jednoczesnie? musialem na kiblu usiasc i przeczytac trzeci raz zeby ogarnac i dalej nie wiem czy sie udalo dobrze :hmmani
ta, podpurka tak zwana
hmmmmm ale mam 6 opcji wiec mi sie nie zgadza cos dalej mateusz kiepsko mi to wytluimaczyles tak enigmatycznie jakos :psyduck no bo moge obstawic wygrana 1, wygrana 1 lub remis, remis, wygrana 2 lub remis, wygrana 2. to jest 5
a co robi kurwa 6 opcja????????????????????????????????????????????? ???????????????????????? :nosaczhmm
aaa dobra chyba wiem, ze wygra albo ta albo ta druzyna, dobrze muwie? :dancingpepeez
xDD
Obstawianie 3 pierwszych opcji tylko dla prawdziwych menszczyzn. Reszta opcji dla lamusów
to niezly stradeg bitkoinowy, a chlop nie rozumie 1 X 2
zysk 15 zł
:klaun