Doczekaliśmy się oficjalnej daty drugiego laddera!
Czas zasilić ryneczek naszymi itemami :peepoloveCytuj:
Ladder Season Two and six new Sundering Charms will be going live on October 6.
Wersja do druku
Doczekaliśmy się oficjalnej daty drugiego laddera!
Czas zasilić ryneczek naszymi itemami :peepoloveCytuj:
Ladder Season Two and six new Sundering Charms will be going live on October 6.
Ten remaster diablo 2 gameplayowo różni sie czymś od ostatniego patchu diablo 2 lod?
Jak tam wygląda world event? Też jest podział na serwery, czy jakoś inaczej to rozwiązali?
DIABLO II: RESURRECTED LADDER SEASON THREE NOW LIVE
Europe
February 17, 2:00 a.m. CET
:bloodtrail
:residentsleeper
dobre te nowe słwoa runiczne? :feelsokayman
https://www.youtube.com/watch?v=g4_w...nnel=MrLlamaSC
did blizzard test it :residentsleeper
no tam ewidentnie ktoś czegoś nie policzył i doszło do wielkiego wybuchu. Wydają jeden patch na rok, który ma zwiększyć użyteczność innych buildów, a tymczasem dodają jeden zle policzony. Druid dostał nerfa gdy zaczął być w miarę zabawny(tez wyszedl zle policzony).
PD2 i ich update'y totalnie zniszczylo blizzard w oczach graczy. Tak właśnie powinny wyglądać wielkie patche. Support pala, hydra soso i wiele innych. Niestety ostatnio przezywaja chyba lekki kryzys(?) Z chęcią zagram, bo nie potrafię się zmusić do resurrected. Na oficjalnym old d2 siedzi po 50 osób~ Zawsze jak loguję to jakiegoś Polaka spotkam i ludzie są podobnego zdania - nie chcą przechodzić na resu.
Niesamowite, że gra o takich wymaganiach potrafi wyświetlić tak wiele za tak niewiele. Do dzisiaj nie wyszło nic podobnego.
jeszcze miesiąc i open beta czwóreczki, słyszałem opinie, że ponoć rozpierdoli nam banie nowa część diabełka:bloodtrail
od tego patcha diablo clona można odpalić na singlu nawet, w tym przypadku jednego soja wystarczy sprzedać
a na battlenecie licznik soji jest teraz jeden dla całej bramki battle net (np Europa, Azja, Ameryka), a nie dla fizycznego serwera na którym odpali nam gre jak przez ostatnie setki lat, innymi słowy anni dla każdego, z jednej strony fajne, a zdrugiej już nie bede miał szans robić anni z jakaś gildią z djsp forum xD (do tej pory nigdy nie udało mi sie upolować DC)
z uber tristram chyba jest tak samo, tzn jest, ale nie wiem czy też od tego patcha, czy już w poprzednich to odblokowali, bo słowa runiczne wszystkie działają na singlu od startu diablo resurected?
Mówisz że dużo lepsze od resurected?
Bo właśnie ostatnio costam próbuje popykać se, dawno w d2 nie grałem jakoś na poważnie, a pogrindowałbym se aż miło jakąś soso, albo zealem.
Coś mi kolega opowiadał ostatnio że d2 troche niezbalansowanych buildów umożliwiło. Np. czarodziejka pod kusze z wybuchającymi bełtami oneshotuje aoe wszystko na ps5+ podobno xD
PD2>d2r nawet nie jest blisko
To trzeba spróbować :feelsokayman
Warto spróbować i przygotować się na nowy sezon. Oczywiście największa zabawa jest na początku laddera tak jak to Diablo 2 ma w zwyczaju. Trading jak na olx z itemkami - jestes zainteresowany - dzwonisz do goscia i tradujesz: https://www.projectdiablo2.com/market
W late game dochodzi wiele aktywności i corruptowanie itemków <- albo zepsujesz albo ulepszysz/lekko ulepszysz, co w przypadku takiego shaco czy tal arma jest zabawne. Radzę przeczytać zmiany w klasach, bo już pewnie są ogromne + nowe buildy. Ciężko wymienić wszystko ale tak się właśnie robi patche i takich rzeczy fani oczekują, a nowy blizzard już nigdy nie dowiezie.