Otwieram posiedzenie drugiego samosądu obywatelskiego społeczności katolickiego forum nad utylizacją użytkownika i wydaleniem z foruma. Oskarżony - Vailandur zwany inaczej Wajlandurem. Proszę dyskutować i głosować w ankiecie
Wersja do druku
Otwieram posiedzenie drugiego samosądu obywatelskiego społeczności katolickiego forum nad utylizacją użytkownika i wydaleniem z foruma. Oskarżony - Vailandur zwany inaczej Wajlandurem. Proszę dyskutować i głosować w ankiecie
Widzę nowe standardy ankietowe
https://itro.pl/wp-content/uploads/2...5%9B-flaga.png
Nieszkodliwy, ale ban dla użytkownika Rudnilav się należy
wypierdalaj bezbeku
Przeciesz on spoko jest
banowac, banowac i jeszcze raz banowac, wszystkich zbanowac i bedziecie sami jak ja. A MOZE TO CIEBIE POWINNI ZBANOWAC, CO? od zawsze mi sie nie podobalo to banowanie na tym twoja stara, a co myslales forum. wyjebac to sie powinno mexa, cowboya i sonke za trollowanie (od poczatku tematu z covidem), bo jakos reszte to mozna bylo banowac lekka reka, ale gdy nagle sie okazalo, ze tak jak wczesniej pisalem, ze cala ta trojka to jedynie odklejency to tylko mnie banowano i wyzywano od antyszczepionkowcow, a teraz to trudno sie przyznac do winy
widzimy sie za 2 miesiace bo za tydzien termin
glos oddaje na NIE
:pikachu
Zielony nick dla tow. Bajlandur, potrafi sprowokować ciekawe dyskusje.
Dziekuje. Czarek nie bylo Cie w nekrologu. Dobrzr ze wrociles
to nie czarek, haknięte konto moderacja potwierdzi ze ip sie nie zgadza @Decretis ;