co lepsze?
Wersja do druku
co lepsze?
w jednym android w drugim ios i ostatecznie to jeden chuj
Miałem zawsze androida, ale później te telefony mi się psuły (chociaż miałem tylko jednego flagowca xD) a teraz mam japko i jestem zadowolony, ale jak zbijesz szybę, to telefon do śmieci
japko lepiej działa ale łatwiej rozwalić
bateria się zesra tak samo w obydwu
korzystalem 90% zycia z androida, od flagowcow samsunga po hinczyki. Od paru miesiecy mam 2 letniego iphone'a i dziala lepiej niz hujej p40 takze xd
Poki co jestem bardziej przekonany do jablka, tymbardziej ze ceny flagowcow sa takie same.
śmiech na sali z tego tematu
chłop jesteś biznesmen chad czy dzieciak albo biedak
https://onetech.pl/wp-content/upload...e-1300x700.jpg
pozdrawiam,
zakius
sami nowobogatcy na forum
jeden chuj byle by ludzie odbierali telefony
kurwa tylko iphone typie to jest zycie na poziomie
A jak lubię kiedy penis idzie w pion to iphone zy nie
Witajcie. Zastanawiam się obecnie nad przejściem z androida na ios. Czy warto jest zakupić iphone 13 albo 14? Czy jestescie zadowoleni z tego ekosystemu?
jak chcesz mały telefon z dobrym aparatem to se kupujesz iphone, jak nie przeszkadza ci wielkosc to nie kupujesz iphona, jak nie robisz zdjec to nie kupujesz iphona chyba ze siedzisz w tym ekosystemie na laptopie, sluchawkach i zegarku.
proste. tera sie kupuje telefon za 1-2k i sie ma igłę na 2-4 lata i fajnie jest wtedy ale autysci i tak kupią jakiś kombajn za 5k i bede se na nim tylko sprawdzac maile i pisac na messangerze