hej, ja slyszlem od kolegi ze na tym forum jest fajna atmosfera oraz ze mozna tutaj znaleźć dupcing
dupcing oznacza ruchanie w pipke uzywając mojego dixa :ezy
Wersja do druku
hej, ja slyszlem od kolegi ze na tym forum jest fajna atmosfera oraz ze mozna tutaj znaleźć dupcing
dupcing oznacza ruchanie w pipke uzywając mojego dixa :ezy
Danjelek to ty?
masz moze polecic jakis filtr powietrza bo szukam
@Alex hope
żaden danielek, napisałem ze jestem nowy to kurwa jestem nowy, po co mialbym klamac?
Aureos
Oczyszczacz powietrza Xiaomi Mi Air Purifier 3C (ACM14SC)
ja mam taki, bardzo fajny jest on, na trybie "pełna pizda" wyczyści Ci powietrze z maksymalnego zasyfienia do idealnego w 15 minut, ma czujnik też i 3 tryby pracy "spanie", "autmatyczny" i "pełna pizda"
minusa daje za to, że nie mogłem się połączyć z routerem, bo coś się nie chciało zgrać i nie korzystam z aplikacji, szkoda, ale w sumie to hcuj
dupcing jak sama nazwa wskazuje oznacza ruchanie w dupke i owszem można tu to znaleźć:ezy
nie rozumiem z czym macie problem :prawak :santakekw
ps. dajcie mi sex błagam was omg, tak dla mnie kutas stoi, ze zaarz chyba wybuchnie spermiuszką :( :theilluminati :pepehands
jak chcesz, żeby był dupcing to musisz iść najpierw na jakiś dancing
https://i.imgur.com/R5lBwyc.png
moja wykupiona kampania reklamowa przynosi rezultaty, tej siły już nie powstrzymacie :pogchamp
witam Cię użytkowniku, zapraszamy do wykupienia konta premium (ang. "VIP"), tam jest dział "Oczyszczacze Powietrza", obiecuję :kappa
Zapytał przecież w zamkniętym temacie jakie są nasze żądania :senorkekw
dajcie admina
nie będę zakłądał nowego wąstku, ale chciałem tylko tutaj ogłosić moje oficjalne stanowisko w sprawie użytkownika snoffie, jest to pajac, ktory mysli ze jak bedzie mial ostatni glos w "rozmowie" to znaczy ze wygral xD jego stara miesza bigos kolanami, a stary wchodził mu do studni, jak się snoffie tam kiedyś kąpał, bo nie było go stać na to żeby iść na basen miejski xD