czy ktos moze widzial mojego tate, zniknol nagle kilka miesiecy temu baldzo tesknimy z mama:pepehands:pepehands:isaac:isaac
Wersja do druku
czy ktos moze widzial mojego tate, zniknol nagle kilka miesiecy temu baldzo tesknimy z mama:pepehands:pepehands:isaac:isaac
powiedział że rucha mi matke, ja mu wierze wiec tam mozesz szukać. jesli okaże się kłamcą to może w smietniku jakimś jest twój stary najebany
Zwruszył mnje ten tost.
Niestety Bogdanku, tata już nie wróci, porzucił materialną formę i przeszedł w stan falowy dla większej idei – aby w superpozycji jednocześnie móc ruchać wszystkim matki.
Rip in peace
Jakbym miał dostęp do pegazusa to infiltrowałbym osobników jak OP, oraz innych osobników ukrywających się za fejkowymi kontami. Następnie publikowałbym ich prawdziwe odrażające gęby wraz z danymi personalnymi tak, żeby ze wstydu zapadli się pod ziemię. Szczerze nie rozumiem co kieruje ludźmi, że zachowują się w tak idiotyczny sposób. Moja frustracja oczywiście jest skumulowana pewnie już wieloletnią obserwacją takiego internetowego odpadu.
Bogdanek dasz jakies fotki na priv? Kolega pyta :kappa
Pojechał do Bielska po przygody kota filemona czy jakoś tak
Kiedyś myślałem bardzo podobnie. Jednak przemoc rodzi przemoc i wyobraź sobie, że ktoś twoje wpisy uznaje za debilne i wymierza ci według jego uznania stosowną lepe. Chujowo, co? Moja metoda nieinwazyjna, a jak obiektywnie nie masz sobie nic do zarzucenia to nikt ci krzywdy twoimi wpisami nie zrobi.
Twoje pole grawitacyjne tylko by pomogło mocniej przypierdolić, ale to tym bardziej ta opcja lepsza
co sie tu chłop spruł że ktoś se mc założył to nie mam pytań
W takim razie kłaniam się przed potęgą bebecha.