elo, pytanko chce zalozyc konto paypal ale nie powiazane z bankiem, jak to ogarnac i jak to sie dokladnie nazywa?
Wersja do druku
elo, pytanko chce zalozyc konto paypal ale nie powiazane z bankiem, jak to ogarnac i jak to sie dokladnie nazywa?
tylko bitcoin daje anonimowość albo coś pojebałem ale na paypala dało się kiedyś po prostu przelewać hajs jak się na tibianicu wspomagało kuśnierza
chodzi mi bardziej o to by ktos mi zwrotu nie zrobil (wtedy jesli mam powiazane z bankiem - hajs wezmie mi z konta)
to może lepszy jakiś rewolut
Ogólnie ten pejpal to gowno kurwa prowizje kurwy biorą. Możesz chyba nie powiązać z bankiem, wtedy kasę bierze dla cb z karty kredytowej, ale to i tak mogą cofnąć ci chyba na kartę lub nawet na twoje konto paypal mogą cofnąć, wiec chyba nic z tym nie zrobisz
pzdr
>2022
>PayPal
Co kurwa
paypal jest zajebisty, tzn prowizje i cala reszta faktycznie chujowo ale dzięki temu serwisowi wielokrotnie płaciłem w miejscach w internecie w których inaczej bym nie zapłacił
w banku ustawiłem dodatkowe konto przeznaczone wyłącznie do paypala i nie narzekam
paypal to kurwy i zlodzieje, używam tylko jak naprawdę muszę
pewnie ze jebac paypal
mja chujowy kurs wszystkich walut i zawsze jestes stratny
jak ktoś zrobi chargebacka, a ty zdążyłeś już wypłacić hajs z paypala, to ci nie zabierze z konta bankowego, tylko zrobi debet na saldzie paypala i paypal będzie cię straszył windykacją
poza tym, to nie polecam używać paypala, bo to złodziejska firma, i wcale nie chodzi mi o horrendalne prowizje, koszty wymuszonego przewalutowania ani chargebacki, tylko o to, że w każdym momencie mogą ci zamknąć konto bez powodu i zająć twój hajs tak o, i rzeczywiście to robią
nikt ci nawet nie powie dlaczego je zamknęli i zajebali ci pieniądze, bo nie muszą (aktualnie trwa nawet postępowanie UOKiK w tej sprawie, ale pewnie chuja z niego wyniknie, bo taki moloch stoi ponad prawem), zresztą support w zasadzie nie istnieje
Paypal to gowno zlodziejskie, mi pare lat temu zablokowali konto z dupy nalozyli spory debet (pieciocyfrowy), ziomkowi z wloch zdaje sie 60k usd zajebali w podobny sposob