jakie pierdolniecie musi miec paralizator, zeby znokautowac czlowieka? ile taki paralizator, zeby czlowiek stracil przytomnosc moze kosztowac? i dlaczego tak drogo?
Wersja do druku
jakie pierdolniecie musi miec paralizator, zeby znokautowac czlowieka? ile taki paralizator, zeby czlowiek stracil przytomnosc moze kosztowac? i dlaczego tak drogo?
musiałbyś brać nadgodziny na klejeniu chat styropianem tak minimum 15h dziennie
Serio można kupić sobie u nas legalnie paralizator za stówke?
troche drozsze...
https://allegro.pl/oferta/bron-czarn...c-873bb9d3a6da
Chcecie mi powiedziec ze moge sobie legalnie nosic tejzera w kieszeni i w razie co powiedziec, że jestem rolnikiem i to na świnki, żeby nie hasały? Brzmi jak plan :kekw
to nie mozna paralizatora nosic ze soba? xD
Kumpel ma rozrusznik czy tam zastawke wstawiona i moze zdedac od pradu z zapalniczki. Teoretycznie takim za stowe tez mozna ubic czlowieka jesli sie trafi w moment T bicia serca. Tak mi sie wydaje, nie jestem kardiologiem
takim od świnki to jedynie co dostaniesz to skurczu mięśnia chwilowego bo próbowałem u somsiada kiedyś bo ma taki poganiacz dla śfinek:senorkekw
Cytuj:
Nie należy razić paralizatorem jednorazowo przez czas dłuższy niż 5 sekund, bo takie działanie może wywołać skutki niebezpieczne dla zdrowia, a nawet życia.