Otusz mili panstwo w planie mam wypierdolic z tego chlewu obsranego gownem, nie da sie tak dalej zyc w tej krainie absurdu.
Chcialbym zasiegnac waszej opinii jaki kraj wg was jest najlepszy na spedzenie reszty zycia.
Wersja do druku
Otusz mili panstwo w planie mam wypierdolic z tego chlewu obsranego gownem, nie da sie tak dalej zyc w tej krainie absurdu.
Chcialbym zasiegnac waszej opinii jaki kraj wg was jest najlepszy na spedzenie reszty zycia.
Wiadomo że Australia:bloodtrail
W australii sie nie myją
jakby usunac progi podatkowe to polska gurom
ukraina chyba spoko, ceny male jezyk podobny a baby krasive
i tak nigdzie nie spierdolisz pzdr
oczywiscie wszystkie kraje anglojęzyczne tj
ameryka, kanada, australia, anglia, szkocja, nowa zelandja, ghana, nigeria, fiji, singapur, irlandia, kenia, grenada, rpa, antigua i barbados, bahamy, barbados, belize, botswana, dominikana, gambia, gujana, jamajka, liberia, malawi, mikronezja, papua, saint kitts, saint lucia, saint vincent, sierra leone, wyspy salomona, sudan poludniowy, trinidad, zambia, emiraty arabskie, samo amerykanska, anguilla, bermudy, wyspy dziewicze, kajmany, wyspy cucka, giblartar, falklandy, guam, ile of man, jersey, nortfolk, pitcair, saint maarten, turks and caicos, wyspy dziewicze amerykanskie
pozdrawiam
Korea polnocna
tylko bali
Ja planuje uderzyc do Walencji bo mi sie tam podobalo ogulnie
Kanada imho nr1 obecnie.
Duże wielokulturowe miasta? Check.
Małe miasteczka z rodowitymi Kanadyjczykami? Check.
Góry? Plaże? Stepy? Roślinność? Check.
Rozwijający się rynek pracy? Check
Państwo które Cię wkurwia na każdym kroku? No here. Ale można narzekać zawsze.
Brak polactwa na każdym kroku jak w krajach europejskich? Check. Mimo tego, że polonia jest tam też duża, to jednak jest ich zdecydowanie mniej niż np. na wyspach
Chcesz polecieć gdzieś na wakacje? Stany? Ameryka środkowa? Linii lotniczych od cholery i proporcjonalnie taniej niż u od nas.
Jak ktoś pracuje w korpo/finansach/IT to z bliższych krajów Szwajcaria czy kraje Beneluksu