Jak w temacie zgłaszac sie do ekip i robimy ustawke:dancingcoffin
Wersja do druku
Jak w temacie zgłaszac sie do ekip i robimy ustawke:dancingcoffin
:ezy
debile wy nawet nie macie w rodzinie żadnych pigularzy, patrzcie na cowboya, mexa, kogo tam jeszcze mamy, nawetnielekarz the dragon. to są ludzie których powinniśmy słuchać a nie jakiś chłop imieniem kajtek co pewnie nawet na tych wyspach cucka nie nosi majtek
ty a ktory jest za czym bo ja juz nie ogarniam bez kitu i nie wiem na kogo glosowac:zaba
prosta odpowiedź nawet 5 level na tibiantisie wbiłem
Po wczorajszej przegranej walce tibiarza tylko i wylacznie teamboryna
Posty kowboja sa podobne do przekazu mediow/politykow. Ktos lapie go za reke na goracym, on mowi ze to nie jego reka. Tibiarz pokazuje jak sam sobie zaprzeczyl w postach, a cowboy nagle mowi cos o wariancie orca berserkera i nieodpowiada na pytania i dalsze zarzuty. Tibiarz daje dowody ze wczesniejsze sugestie komboja nie dzialaja, ten mowi ze nie o to mu chodzilo tylko tibiarz nie rozumie po czym sam mu zarzuca cos czego nie powiedzial. Ty polityku wredny...
a postów xivanów i vailandurów to już nie widzicie?
Koczek w formie, piękny bezbek z posta, który mógłby wygrać puchar
Po wczorajszej drugiej dawce BioNTecha jedynie minimalny dyskomfort podczas podnoszenia reki, czyli objawy takie same jak po 1 dawce, moze nie umre:notbad
kiedys myslalem ze ten cowboy to fajny kolezka ale po temacie covidu juz nie wiem co myslec tak jakos