ma ktoś jakieś pr0tipy żeby bez banów sprzedawać srebro z albionów na real cebule?
Wersja do druku
ma ktoś jakieś pr0tipy żeby bez banów sprzedawać srebro z albionów na real cebule?
osobiscie nie, ale znam kogos kto tez nie
dzięnki kolego, plox protipy jw
@Profesorek ; ten agent jest ogarem albiona
@profesorek ticz mi, na lekcje przyszedłem panie profesorze, napieradalaj mi tu elementarz albiona ładnie prosze
nwm nie sellalem nic w albionie a jezeli ktos sellal to po znajomych
Co to za profesor co nie wie wszystkiego :pepehands
Ktoś wspomoże przyszłego biznesmena wiedzom tajemną jak nie wyłapać bana sprzedając srebro?
jak musisz to pofarm se pieniadze w jakiejs grze gdzie cie za to nie zbanujom pzdr
no ale w albionach sie spoko grinduje dżewo i metale, a w innych grach to tak średnio, nie znam w sumie niczego porównywalnego. Kiedyś grindowałem w zezenii ale tam to tylko 3 rzeczy i można oczopląsu dostać i nuda po paru godzinach
a moze bys tak poszedl do normalnej pracy?
nie no kurwa jeszcze brakuje @Pies ; zeby dawal rady jak radzic sobie z rzeczywistoscia
Poszedłbym ojcze, ale znowu mnie ktoś nad uchem bedzie pierdolił 8/5 w najlepszym wypadku, bo w najgorszym to pewnie 12/6 :zaba
Ostatnio zapierdol miałem 8/5 co prawda, ale nonstop robota była i jeszcze wiecznie pizda kierownicza niezadowolna
Dajcie mi robote takom co bym łopatą machał, ale bez pierdolenia niczyjego nad głową bo tego to żadne piniondze mi nie zrekompensują :pepehands
przecie to emanacja profesorkowego dystansu do samego siebie xD [nieironicznie]
czemu nie chcecie uchylić rompka tajemnicy nieudacznikowi rzyciowemu, dejcie mje szanse na godny żywot :pepehands
komandos na pewno wie, ten stary cpun i bandyta
@komandos_Jezusa prawda to? pomósz jak potrafisz :zaba