-
Światełko w tunelu
No witan, potrzebuje jakieś źródło swiatła do konkuterka bo tera mam tylko na suficie nad biurkiem i troche stypix bo troche po oczach wali czasem.
no i tera pytanie czy ktos korzysta z takich co sie montuje na monitorku i czy to jest cos warte czy chuj w to i zwykła lampka biurkowa albo jakaś lampa stojąca to jedyna prawilna opcja? szczerze to nawet takie na monitor by mnie radowało bo juz mam zajebane biurko trzema monitorami, tabletem graficznym, juz nawet nie znalazlem miejsca na druga klawiaturke pod makra i musze szukac jakiejs pod bt wiec z miejscem ciezko
-
ale to nie lepiej żeby za plecami świeciło, niż przed oczami koło monitora?
-
no z tylu to tak troche lipa bo jesli byloby wystarczajaco mocne to bedzie sie odbijac od monitorka to na chuj mnie to
-
najlepszy był zawsze świecznik wyciągnięty z jakiejś nory w karlin(50oz spalał się) a tak utewo luks pzdr
-
A myślałeś nad latarką czołową?
-
no czołówka to tym bardziej bedzie odbijac sie od monitora. chyba ze zaloze ja na monitor to wtedy ciezko ustawic dobry kąt
-
ale w jakim celu Ci to światło jest potrzebne? Żeby widzieć klawiature, czy jakieś notatki napisane ręcznie, czy inne dokumenty wydrukowane?
Bo może wystarczy wyregulować jasność monitorów?
-
Bo mam wrażenie jak tak piszesz, jakbyś pisał o gameboyu color i musiał oświetlać jego wyświetlacz xD
-
pierwsze primo zeby oczy sie nie meczyly
drugie secundo primo zeby oswietlic biurko jak rysuje, czytam
trzecie primo zeby oswietlic wyswietlacz mojego gameboya color
-
po co ci kolejna lampka jak jesteś łysy wystarczy dobrze nakierować obecny promień na łeb i sobie doświetlać pzdr
-
posłuchał bym rady jakbym rzeczywiście był lysy
-
wiedziałem że pokemony retro grane beda, wybierasz czarmandera czy bulbazałra?
-
bulbasaur bo pierwszy gym rozpierdala, drugi gym tym bardziej rozpierdala, statek rozpierdala, trzeci gym rozpierdala, w celadon gym tez se radzi niezle, a team rockets hideout rozpierdala rowniez. ogolnie wszystkie gymy rozkurwia. w elite four dopiero handicap bo lorelei
-
Ja czarmandera bo sie do engame lepiej skaluje, takie mam wrażenie, tylko z wodnym gymem ma problemy większe, ale to sie złapie jakiegoś pikaczu i bedzie git. I lubie poki o podwójnej naturze, bo wtedy z dwóch typów ataków zadają 150% dmg (np charizard z ognia i powietrza (flying)).
Mew glitcha nie spierdol :feelsokayman
A to mój ulubiony pokemon, bo piękny jest on i dusza pacyfisty w nim:
https://assets.pokemon.com/assets/cm...x/full/131.png
-
Jak znajdziesz to pochwal sie bo sam bym potrzebowal. Ja teoretycznie lampke zmieszcze gdzies na biurku, ale jak cos wykombinujesz to po co miejsce zabierac