w rzapce jes taka ładna kasjerka, mówi zawsze że zaprasza ponownie czy to coś znaczy? wiem że nie :pepehands
co wiosna ze mną robi, najgorsza pora roku dla nieudacznika incela pierdolonego :pepehands
Wersja do druku
w rzapce jes taka ładna kasjerka, mówi zawsze że zaprasza ponownie czy to coś znaczy? wiem że nie :pepehands
co wiosna ze mną robi, najgorsza pora roku dla nieudacznika incela pierdolonego :pepehands
zwal se
pozdrawiam,
ekspert
Nie bo jutro do spowiedzi ide
Widzisz te parówy? Ja mam większego.
podryw na maczo xD
ps. ale to tak nie łądnie kłamać chyba
ps2. no chyba że mówimy o takich xD
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1...QNIAIKhMAGhMQE
Następnym razem poczekaj aż będziesz sam w żabce. Podejdź do kasy kup te parówki i zapytaj o jakieś dobre wino. Ona powie, że nie wie bo nie pije ale Ty bądź facetem i jej mów, że cena nie gra roli i chcesz jakieś naprawdę dobre dla ładnej kobiety. Ona wybierze mugen david. Jak już zapłacisz to powiedz, że to wino dla niej. Jak spyta za co, to mów, że w tej żabce skreśliłeś kupon i trafiłeś 5 w totka. Coś tam pogadacie o pogodzie, na koniec spytaj o której kończy zmianę. Potem akcja u Ciebie na chacie z mugen david i dalej se poradzisz sam. Laska pracuje w żabce i nawet się nie kapnie, że nie prowadzi lotka w tym punkcie