-
Czy miałem covid?
pewnie zaraz się dojebiecie
jakieś 2 tyg. temu - w sobotę wieczorem źle się poczułem (czułem, że mnie bierze) - na następny dzień miałem już infekcje w zatokach (choć zapach i smak czułem, ciekło mi tylko z nosa), miałem całe czerwone gardło i powiększone węzły, miałem coś w oskrzelach, że musiałem ciągle odkrztuszać (gdyby posłuchać przez stetoskop to furczało ).
Dopiero gdzieś chyba w środę miałem już wieczorem gorączkę 38 stopni - nie czułem ani nie miałem dreszczy. Na następny dzień miałem 37 i koło wieczora normalnie 36.
I poczułem, że nie mam w sobie witamin (łydki bolały, nie mogłem się na niczym skupić, utworzyły mi się afty).
i tak musiałem ciągle odkrztuszać coś z płuc przez dwa tyg.
to zwykła infekcja, czy covid czy co to mogło być?
-
-
Kolega wyżej ma rację – chuj wie. Może i covid ale prawdopodobna jest też opcja że nawdychałeś się jakiegokolwiek innego ścierwa co Ci się na masce zebrało. Zastanów się jak często maski zmieniałeś.
Ja póki nie zrezygnowałem z "kagańca" (mimo prania i wymieniania wkładów) non stop miałem infekcje zatok albo oskrzeli choć nie pamiętam żebym miał wysoką gorączkę.
-
nie wiem, ale mam nadzieje ze tak
-
-
-
Być może ale niekoniecznie.
-
Miałem z rodzicami wynik pozytywny 2 tygodnie temu, jednak objawy troszkę się różnią. U mnie było to: gorączka 38,5 i więcej (ojciec ponad 39), chwilami mega dreszcze i zimno, ból głowy (zatok) i wszystkich mięśni, dość mocne osłabienie (ojciec dziś wyszedł pierwszy raz z domu po około 20 dniach, chodzi jak najebany, mega mu się w głowie kręci i nadal mocno osłabiony).
O dziwo nie smarkałem ani trochę, jak to zawsze bywa u mnie z chorobami.
Oprócz tego, że mama pokaszlała coś ze 3 dni to nikt w domu nie miał problemu z odkrztuszaniem, czy czymkolwiek w płucach.
Wujek w tym samym czasie też wyszedł pozytywny i miał te same objawy oprócz osłabienia bodajże.
Także ciężko jednoznacznie określić co się Ciebie czepiło :)
-
jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie.
kup sb test na przeciwciała w lidlu pzdr
-
Jak wynika z sytuaji w firmie jednego użytkownika pewne jest, że masz niepohamowany popęd seksualny oraz trisomie 21 chromosomu