chivi ssie chuja,exterius ssie mi palca u nogi?Jakis pojebany well skilled dredy jara zioło?
trzymajcie sie na tym torgu
Załącznik 373639
Wersja do druku
chivi ssie chuja,exterius ssie mi palca u nogi?Jakis pojebany well skilled dredy jara zioło?
trzymajcie sie na tym torgu
Załącznik 373639
dla goryla znowu leki puscily
szkoda chlopa
potwierdzam jakiś rotworm-exterus ssał palca u nogi
FREE GORILLA
szyhbko kurwa, dawac defibrylator i naładujcie te skurwysyńską socjalną małpę jakąś iglicą
bo zejdzie jebany
fast
dzwoniła do mnie mama goryla i wiecie co? leży pod biurkiem i mamrocze coś o jakichś igłach, nie wie co robić, uznała, że pewnie chodzi o kompot i czeka na karetke
Jeżeli inni nie mają odwagi zróbmy to my TORGOWICA. ZBIERZMY GRUPĘ 30 POLAKÓW POD MIESZKANIEM GARGULCA Z BRESLAU, W ŚRODKU TŁUMU BORO, JAXI, WELLSKILED Z BEPOWERKAMI ŻEBY PRZENIEŚĆ GORYLKA DO AUTA KTÓRE BĘDZIE STAŁO POD DOMEM MODERATORA. NIECH NA ZEWNĄTRZ CZEKA BARDZO DUŻO TORGOWICY Z KIEROWCAMI. POKOJOWO WCHODZIMY DO DOMU GARGULCA IDZIEMY I NIE ZAPRZYMUJEMY SIĘ. OTACZAMY MODERATORA I JEGO RODZINE. POLAKI ROZKUWAJA GORYLKA I PRZYGOTOWUJĄ DO WYNIESIENIA. I WYCHODZIMY. ONI W ŚRODKU OSŁANIANI. IDZIEMY WSZYSCY PRZED I ZA ZEBY NIKT NAS NIE ZATRZYMAŁ I CIĄGLE BLOKUJEMY DOSTEP MODERATORUW Z TORGA DO GORYLA I KIEROWCY W AUCIE. SŁUCHAJCIE KARZEŁ I SPÓŁKA GO ZDILEJTUJOM JAK BĘDZIEMY CZEKAĆ..