Hej jakie teraz warto kupić eq na takiego msa? Szukałem coś na tibiopedii ale koniec końców cholera wie co powinienem wybrać.
Od razu jak kupie eq to wrzucam imbu.
Wersja do druku
Hej jakie teraz warto kupić eq na takiego msa? Szukałem coś na tibiopedii ale koniec końców cholera wie co powinienem wybrać.
Od razu jak kupie eq to wrzucam imbu.
Blue robe musi być pamiętaj
b robe, bohy, crown legi, royal helmet i war hammer/skull staff demon shield, w tygodniu bijesz z war hammera rotwormy i robisz runy, a w weekend strzelasz
ale to poradnik na 7.4 a ja pytam o rl tibie proszę państwa
Na rl na takim lvl nie potrzebujesz za bardzo imbu w armorku i helmecie więc zakładasz coś co daje Ci mlvl focus cape/royal scale robe, yalahar maska, legi byle jakie do 150 lvl od 150 zakładasz gil legi, w miejsce na tarcze książka z mlvl i rózga Dream Blossom Staff ( imbu crit i mana leach) do 200 dopiero na 200 przesiadka na destroyera -> lion wand -> falcon
jak najlepsze
co to za orsz ots?
Dream blossom - tam kryta nie wrzucisz więc odpada
magic sword zamiast dream blossom
esencjonalny tutej bedzie butterfly ring
Do 150/200 lvla to w eq się za wiele nie zmieniło od paru lat, jakiś spellbook 3mlvle, focus cape, yala mask, legsy i boszki. Imbu też Ci nie potrzebne na razie ewentualnie jakiś 1/2 stage na mane i kryta.
Yala Mask, Royal Scale Robe, Magma/Grasshopper Legs, Spellbook of Dark Mysteries/MMS+SOV, Werewolf Amulet naładowany/Foxtail, Bohy/Softy