Dostałem na święta i nie wiem po co mi on skoro używam perfum i antyperspirantu.
Co mam z nim praktycznie zrobić?
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Dostałem na święta i nie wiem po co mi on skoro używam perfum i antyperspirantu.
Co mam z nim praktycznie zrobić?
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
to odswiezacz do chuja
uwielbiam te zagwostki czy zakius trolluje czy on tak na serio xD
nie wiem czy chodzi ci o pierwsza jego odpowiedz czy druga
w pierwszej nie wiem za bardzo o co mu chodzilo, ale z drugim zgadzam się w 100% xD przecież te dezodoranty w sprayu są chujowe xD. nieekonomiczne, dodatkowo śmierdzi cała łazienka czy pokój jak się go użyje
nie wiem jakie są zalety tego
Odpowiedź eksperta:
otusz mordo nie kazdy kto się poci śmierdzi, wiec nie kazdy musi uzywac antyperspirantu, wtedy taka osoba sb korzysta z dezodorantu perfumowanego wlasnie pzdr tu masz wyjasnienie dlaczego nie kazdy sie poci i kto sie bardziej poci a kto mniej. tldr: koreanczycy nie smierdza w ogole
https://www.youtube.com/watch?v=1-_QKyipj_Y
no dobra, w Korei nie śmierdzą i sobie używają dezodorantu perfumowanego i jest ok
ale w Polsce śmierdzimy xD to mi się wydaję, że kulka > dezodorant, bo:
posmarujesz dwa razy pachę i jest ok, a jak używasz dezodorantu to pryskasz go i pryskasz, a jak psikniesz za blisko pachy to boli
nie śmierdzi tak jak spray
kurwa debilu dezodorant moze byc w formie kulki, w szyfcie albo w sprayu(sa tez jakies popierdolone jeszcze inne ale to dla eko zjebow) wiec jak kurwa kulka > dezodorant??????? to chyba kulka analna w takim razie szanuje
a no i nie kazdy polack smierdzi, ja np nie smierdze pzdr ale ja pochodzenie wschodnie
Ja nie uzywam niczego, by nie zniszczyć zapachu moich feromonów i samice mogły je wyczuć już z daleka
dorosły mężczyzna a musi googlać takie rzeczy i jeszcze robi to nieudolnie ehhhhhhhhh
to sie nazywa roll-on dlatego moze google pop00larnej kulki analnej ci nie wyswietla
źle wygooglowałem, racja
Rodzina Ci coś sugeruje? ;p