Ktoś z torgowiczów używa ich sprzętów? Szukam opinii.
Wersja do druku
Ktoś z torgowiczów używa ich sprzętów? Szukam opinii.
też planuję kupić takie coś i chętnie poczytam
ta zajebiste polecam w huj
no maja dobry stosunek jakosci do ceny i latwo dostepne, tanie filtry. do malego pomieszczenia dobry wybur jak ktos nie potrzebuje dodatkowych funkcji typu jonizator, sterylizator uv czy nawilzacz. ale jak ktos ma faktycznie pokoik maly fest to mozna taniej dostac np blitzwolfa ap1, na promkach u chinczykow za 2 stowki.
mam odkurzacza z mopowaniem od siaomi pięknie pracuje :)
tzn zalezy czego oczekujesz, benefity oczyszczaczy sa takie, ze mieszkajac w miescie bedziesz oddychal powietrzem lepszej jakosci. jak jestes jakims alergikiem to tez filtr hepa robi robote i oczyszcza powietrze z alergenow, ale to nie bedzie tak ze sobie wlaczysz oczyszczacz i bedziesz sie czul jak na spacerze w lesie xD
takze jak nie masz alergii to ani przez weekend, ani przez miesiac, ani nawet przez rok nie zauwazysz roznicy.
Mam w Krk i już nie musze gryźć powietrza. Polecam.
200m~ odemnie są czujniki Airly, wieczorem mają tam te 250% normy, a u mnie w pokoju <10%. Czy jest jakaś wielka różnica - nie mam pojęcia.
Ja bym se kupił do stuwki jakiś nawilżacz powietrza, bo zimą suche powietrze w chuj w pokoju mam, mimo że okno mam otwarte z pół dnia
weźcie coś polećcie
Podobno to dobre:
https://duka.com/pl/nawilzacz-powiet...19zNrbhWdx-gwI
To na pewno też zrobię, bo już mam miejsce w pokoju na takie zabawki. Ale fikusy średnio mi się podobają, może jakiegoś iglaka bym wstawił o ile to przeżyje w pokoju.
tylko czy ta jakość jest zadowalająca? bo cena/jakość tylko wtedy ma znaczenie
jak z kultura pracy? jest si, czy pierwszego dnia pójdzie na elektrośmieci bo brzmi jak jakiś "ultracichy" makbuk?
mogę ci kilka butelek swojego przesłać bo ja tu skraplaczem robię jak tylko wychodzę z pokoju na dłużej (inaczej się nie da bo patrz wyżej)
zalezy od ustawienia ale sprzet jest slyszalny, wiec ty bez takiego zestawu
https://i.imgur.com/aRnNIfi.jpg
nie wyrobisz xD