Szukam jakiegoś automatycznego card holdera na jak największą ilość kart, większość które znajduje są na 4-6 kart. Są jakieś większe?
Wersja do druku
Szukam jakiegoś automatycznego card holdera na jak największą ilość kart, większość które znajduje są na 4-6 kart. Są jakieś większe?
Co to jest automatyczny card holder i do czego służy
Korzystam z różnych card holderów już jakieś ~7 lat i nigdzie nie widziałem lepszych niż te z aliexpress. Zamawiasz sobie jeden, po pół roku jak Ci się zaczyna psuć, kupujesz drugi.
Bo tu w Polsce to widziałem jakieś
a) tanie chińskie gówna (nie to co z ali XD)
b) drogie w cholere a wciąż chińskie gówna
Teraz mam taki na 6/7 kart akurat ale na pewno coś znajdziesz.
Tego to nie wiem, bo korzystam tylko z takich, co się psują. Ma to swoje plusy - prawie zawsze mam "nowe", kupuje kolorystycznie jak mi się podoba (to czarne, to brązowe itd). No i natura tych card holderów jest taka, że raczej prędzej czy później to się psuje, ten mechanizm do wysuwania kart po jakimś czasie się rozlatuje, ten "skóropodobny" materiał się zaciera, no ogólnie lipne to są rzeczy. Kolega kiedyś kupił coś "porzadniejszego" za ponad 100 pln no i jakościowo to było praktycznie to samo, ta żywotność +3-5 miesięcy nie była tego warta...
podłącz sobie wszystkie karty w google pay i nie marnuj miejsca na jakieś plastikowe gówna, pzdr
mam 1 konto bankowe i mi starcza pzdr
uważaj bo będę instalował jakieś guwno na telefonie xD
Telefon to jest do dzwonienia a nie do jakichś głupot:nosacz