no elo kurwa, jest w polszy taka firma ktorej placisz X pienionszkow i oni zabieraja WSZYSTKO z mieszkania do zera?
Wersja do druku
no elo kurwa, jest w polszy taka firma ktorej placisz X pienionszkow i oni zabieraja WSZYSTKO z mieszkania do zera?
ale co kurwa płytki mają z łazienki też sciągać? chyba kazda firma przeprowadzkowa ma w uslugach pakowanie rzeczy
każda firma przeprowadzkowa?
dobra musze rozpisac, u niemieszkamow jest to w huj popularne
1. ciotka/babcia sie przekreci - rodzina wbija i zabiera co tam cennego babka miala
2. zostaje w huj malo wartosciowych rzeczy : ubrania stare, kuchnia z lat 80, mebloscianka za czasow hitlera
3. dzwonia po taka firme
4. firma kasuje 200 euro +/-
5. wszystko zabiera do busa ( co tam ma jakas wartosc sprzedaja se na flohmarkach/ebayu za grosze ; co nic nie warte wypierdalaja do lasu czy huj wie gdzie )
6. firma zadowolona bo ma 200 euro plus jakies grosze z tego co sprzedali
7. ty zadowolony ze mieszkanie puste i mozesz wynajac / sprzedac a nie pierdolic sie z wynoszeniem, rozkrecaniem przez dwa dni
to sie nazywa przeciętny cygan/janusz ojciec kucyka
Tak,
Szukaj pod hasłem "opróżnianie mieszkań" albo "wywóz mebli"
http://przeprowadzkilajkonik.pl/utyl...ednych-rzeczy/
A najtaniej wyjdzie Ci coś takiego na olxie czy innym gumtree poszukać, może nieco dłużej i mniej profesjonalnie, ale kurwa, mówimy o tym żeby ktoś wywiózł meble z twojego mieszkania xD nie musi to byc firma high-tech przecież
I rozśmieszył mnie komentarz
5. wszystko zabiera do busa ( co tam ma jakas wartosc sprzedaja se na flohmarkach/ebayu za grosze ; co nic nie warte wypierdalaja do lasu czy huj wie gdzie )
ale chwile potem zasmucił, więc nie wiem czy dać reputka czy nie
@edit dobra chuj daje redbaga bo mnie wkurzyłeś
W polszy takie coś by nie miało prawa bytu, bo każdy polanin by zabił za taką meblościankę, a jakies pordzewiale garnki to woli wpierdolić do piwnicy albo do pawlacza (nie mylić z tym zbrodniarzem) niż oddać komuś i jeszcze za to płacić
myslalem ze chodzi o lokatorów i już chciałem dać nr do siebie
U nas też są tacy tylko to raczej tak niszowo bo u nas każdy sam na własną rękę bo nie da drugiemu zarobić.
np
http://www.krzykacz.eu/