Jakiś bukmacher mający w ofercie zakłady KSW / FAME MMA lub jakiś sposób żeby to ominąć? Może proxy tylko czy nie zbanują konta za to?
Jakiś bukmacher mający w ofercie zakłady KSW / FAME MMA lub jakiś sposób żeby to ominąć? Może proxy tylko czy nie zbanują konta za to?
??????
Jestem w Belgii
Chcę obstawiać walki KSW / FAME MMA (i też inne zdarzenia)
Jak wchodzę do jakiegoś bukmachera wyskakuje
Cytuj:
Niestety, nie możemy obsługiwać klientów poza terytorium Polski. Osoby zza granicy mogą skorzystać z naszej oferty na STS Bet
nie możesz przez rodzine/kolege w polsce ewentualnie?
1 zakład czy 2 na tydzień to rozumiem kogoś poprosić a ja lubię obstawiać w ciągu dnia po kilka spotkań więc raczej ciężko ciągle kogoś prosić....
Przez proxy mogę obstawiać czy mogą zbanować?
ps. w sumie przez te proxy próbuje coś wejść to chujowo to idzie :/
Chyba że skonfigurować proxy w przeglądarce??
VPN sobie kolego ogarnij, raczej nie zbanuja za to @cowboy ; wołam eksperta
DziękiCytuj:
Musisz rozdać trochę punktów reputacji innym forumowiczom zanim będziesz mógł przyznać je użytkownikowi Lord ponownie.
A ktoś zna darmowe VPN z polski lub z darmowym okresem próbnym?
do vpna dorzuci kupon na 50kg kurczaka w lidlu
pzdr
:ezy
taki dżołk torgowy hehe
no obstawiaj kase w hazard nie miej kilku zł miesięcznie na vpn
:kappa
:kekw
Oj Jonasz Jonasz braci Xivan nie pokonasz
nie polecam korzystac z darmowych vpn bo to w wiekszosci smierdzace sprawy sa, ale z takich legitnych opcji to chyba protonvpn ma darmowy trial, a do nordvpn kupisz passy do sharowanego konta na allegro za 3zl (a pewnie tez znajdziesz gdzies na necie za friko jak dobrze poszukasz).
co do tego jak patrza na to buki - pare razy mi jakis buk zablokowal konto ALE nie dlatego ze uznali ze oszukuje, tylko mysleli ze mam wlama na konto (co ma sens - vpnow uzywaja tez przestepcy robiacy jakies wlamy, wiec niektore pule ip sa na czarnych listach bukow) i po rozmowie z supportem na czacie w 3 min konto odblokowane.