Chcę kupić słuchawki sony wh-ch700n i potrzebuję dokupić do komputera moduł bluetooth. Czy jest ktoś w stanie polecić poprawnie działający adapter bluetooth (by nie było opóźnień itp)?
Wersja do druku
Chcę kupić słuchawki sony wh-ch700n i potrzebuję dokupić do komputera moduł bluetooth. Czy jest ktoś w stanie polecić poprawnie działający adapter bluetooth (by nie było opóźnień itp)?
ja se w zeszłym tygodniu takie guwno zamowilem, poczatkiem przyszłego tygodnia powinno być, zdam relacje
https://www.aliexpress.com/item/32982179649.html
kupiłem jakiś czas temu pierwszy z brzegu za 2 dychy i żadnych problemów nie mam
opóźnienie jest minimalne, dla wiekszości ludzi pewnie niezauważalne.
zasięg jest dobry, przez grubą ścianę jakieś 5m, w lini prostej pewnie z 10-15m.
jakiś sterownik jest do tego ale instalowanie go to chyba strata czasu bo jedyne co to zmieniło to że zamiast nazwę urzadzenia wyświetlać to wyświetla Bluetooth Audio Renderer i wyświetla "Moje urzadzenia Bluetooth" w eksploatorze plików w "Ten komputer"
ogólnie z kuponem za to dałem bodajże 1.28usd, szło 13 dni więc mogę polecić jak najbardziej.
a działa normalnie na trzech kanałach, czy po odpaleniu mikrofonu masz w najlepszym wypadku radio FM?
otóż tak sie składa że nie mam mikrofonu w sluchawkach wiec tego ci nie powiem.