Jeżeli zły dział to przepraszam z góry :).
Jacy obecnie dostawcy internetu są najlepsi bo w grudniu kończy mi się umowa z multimedią a ten syf nie ma w mojej okolicy nic szybszego niż 30mb ;/
Jak tam opinie na temat takich Tmobile,UPC,Vectra itd ?
Wersja do druku
Jeżeli zły dział to przepraszam z góry :).
Jacy obecnie dostawcy internetu są najlepsi bo w grudniu kończy mi się umowa z multimedią a ten syf nie ma w mojej okolicy nic szybszego niż 30mb ;/
Jak tam opinie na temat takich Tmobile,UPC,Vectra itd ?
ja mam upc 300mb i jest spoczi, przez 2 lata moze z 4 razy mialem kicka w gierce
Szukałem ofert ,które będą dostępne w mojej okolicy i jedynie Tmobile i Vectra mają szanse ponieważ żyje w mieście z 20tyś ludzi wiec to nie jest jakieś duże miasto i zaś problem w tym bo dużo ludzi mówi mi ze Vectra jest do kitu bez żadnego powodu ;d
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/co...oj22celDY7.jpg
najelpszy internet :poggers po dzis dzien korzystam
Orange to jebane smiecie, nic od nich nie bierz. U mnie upc śmiga elegancko polecam.
Ja mam Vectrę i nie narzekam. T mobile to miałoby być przez ten mobilny czy coś takiego? Pierdol, to najgorsze scierwo
Ogólnie wiele zalezy od infrastruktury więc chuja ci powie jak ktoś powie że u niego XXX jest zajebiste ale on mieszka w jakimś mieście 500k+ na drugim końcu Polski.
Najlepiej popytaj sąsiadów co mają i jak wrażenia i tyle.
W takich małych miejscowościach najczęściej są jakieś światłowody kładzione przez jakieś lokalne firmy więc poszukaj czy czegoś takiego nie masz i jak sie ludzie o nich wyrażają
Orange i TMobile szit, nie polecam
orange to zlodzieje ale swiatlowod maja dobry
U mnie vectra wypierdalała raz w tygodniu na 2h srednio, dostep do ustawien ich modemu dostałem dopiero jak poprosiłem, a jak byłem u babki w biurze mowiac zeby zmieniła mi ip bo mnie ddosuja to mi dala numer do IT i typowi co tam robi musialem 15 minut(po godzinie tej zajebistej muzyczki z infolini) tłumaczyć na czym polega DDOS i dlaczego chce nowe ip