da sie gdzies wykupic tylko canal + pakiet sportowy?
ewentualnie jakie inne zrodla? :nosaczhmm
w sumie poogladalby NBA i jakies meczyki na zime.
@Urlak ;
Wersja do druku
da sie gdzies wykupic tylko canal + pakiet sportowy?
ewentualnie jakie inne zrodla? :nosaczhmm
w sumie poogladalby NBA i jakies meczyki na zime.
@Urlak ;
canal + mozna miec za darmoszke na miesiac
wybierasz se pakiet (mozna se wszystkie od razu wziac xD) https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet
i testujesz za friko
w nc+ jak przedłużałem umowę kiedyś się nie dało, ale jak powiedziałem że w takim razie rezygnuję z dalszych usług to wtedy nagle się kurwa dało - jebańce xD
ogarnałem to, 50 zl za pakiet sportowy,a mozna logowac sie wiecej niz na jedno urządzenie jednoczesnie, wiec z kims pol na pol mozna ogarnac , po ~25 zl na glowe, wiec nie takie starszne pieniądze.
ALE o ile na laptopie smsigalo bardzo fajnie to na tv tragednaia, w ogole nie moglem zaladowac..apki na chwile obecna nie ma, wiec albo ogladanie na laptopie badz podlaczanie komputera do TV, wiec juz nie tak kolorowo.
Polecam playera, sam mam taki pakiet o ktorym piszesz tj. canal + i pakiet sportowy. Place 5 dyszek z mozliwoscia wziecia na wiecej niz jedno urzadzenie. Na TV jest apka i smiga zajebiscie, nie pamietam czy zacielo mi chociaz raz. Do tego w pakiecie jest kilka jakis tam kanalow i mozliwosc ogladania jakis seriali/programow.
Ja polecam iptv, pobierasz na tv apke smart iptv(tydzien trial za darmo, potem chyba 7 euro za aplikacje platne raz), i potem masz dowolność, kupujesz liste dostępu od urlaka albo gdzieś indziej, ja polecam plusx tv, 5 euro na miesiac i wszystki ekanaly dostepne w tym ksw ufc itd.