Mam pewien problem od jakiegoś czasu bola mnie zylaki powrózka nasiennego, pracuje w firmie gdzie muszę dźwigać elementy metalowe i tutaj pytanie do osób czy jeśli pracuje od 06.08.2020r to czy przysługuje mi zwolnienie lekarskie płatne?
Wersja do druku
Mam pewien problem od jakiegoś czasu bola mnie zylaki powrózka nasiennego, pracuje w firmie gdzie muszę dźwigać elementy metalowe i tutaj pytanie do osób czy jeśli pracuje od 06.08.2020r to czy przysługuje mi zwolnienie lekarskie płatne?
typowy polack ledwo zaczal i juz na l4
Dzień dobry misiek
według internetów musisz mieć 31 dni mieć ubezpieczenie tzn KWALIFIKUJESZ SIE!!!.
WALNIJ l4 i widzimy sie na tibiantisie ლ(´ڡ`ლ)
Nie zapomnij dać mi repa
jak pomogłem ci
TUTAJ POCZYTTAJ WAZNE (WAZNE WAZNE)
https://kadry.infor.pl/kadry/ubezpie...s-choroby.html
kolega będzie leżał, a pan janusz na tym tracił widzę że się milenialsom poprzewracało w głowie:nosaczco
Przypominam ze po 6ciu miesiacach L4 (o ile nie zwolnia Cie po trzech, bo z takim stazem pracy moga - jezeli przepracujesz 3 + przelezysz 3 na l4 to twoj staz pracy = 6 miesiecy i pracodawca nie moze Cie juz zwolnic) przysluguje Ci rowniez zasilek chorobowy, niezaleznie od tego czy jestes zatrudniony czy nie :)))))))
Aczkolwiek po takim czasie prokrastynacji, jezeli teraz dzwigasz elementy metalowe - to nie wroze Ci swietlanej przyszlosci.
Ale, jezeli poswiecisz ten czas na cos sensownego, to moze beda z Ciebie ludzie #learntocode XD
wszyscy idźmy programować XD
praca fizyczna istnieje od tysięcy lat, a programiści też chyba mają narażone plecy od siedzenia na "krewetkę"
Jeden chuj jak sobie rozjebiesz plecy, ale wiadomo tylko wy dobrze zarabiacie