czy moge prosic o jakis medal?? kazdy ma i tez bym chcial, mysle ze po 11 latach na forumku za cos mi sie nalezy
Wersja do druku
czy moge prosic o jakis medal?? kazdy ma i tez bym chcial, mysle ze po 11 latach na forumku za cos mi sie nalezy
Najłatwiej zdobyć ten :pepezyd
https://torg.pl/images/achievements/[email protected]
przeciez mialem ale mnie zbanowal crus za wstawienie mema i uzywalem tego premium cale 4 dni. juz chyba nawet drugi raz to byl jak kupilem
Faktycznie xD No i widzisz, masz medal.
ale ten premiumkowy to taki do kupienia co se nawet jakis koczek moze kupic, wolalbym jakis unikat
daj komuś palec, to będzie chciał całą rękę
jak tam maskot zdrowie juz lepiej?
z tego co zauwazylem to z crusem zalozyliscie jakies wspolne kolko nie napisze czego bo zaraz wiadomo gdzie to sie znajdzie (i jak to do siebie przyjmiecie), ale po tym jak mnie wyzywales (nawet w odwolaniu xD <sick>) i po tym co piszesz w czerwonej reputacji to wnioskuje ze ten ban ktory dostalem miesiac temu jednak w 100% byl z nienawisci a nie z caloksztaltu. ogolnie moglbym zrobic nowy temat i wypunktowac wszystko jak bardzo ban mi sie nie nalezal ale jednak hehe wyjebane bo i tak ded forum skoro zaden z adminow (nie useless moderatorow ktorzy wiadomo co robia razem [super trio z grimkiem na czele xD] nie kwapil sie do odpisania na moje odwolanie).
no i zauwazylem tez ze jestes jakims chorym fanem ktory tam gdzie ja tam i on byle tylko wpierdolic mi warna/bana z chuj wie jakiego powodu bo tu nawet nie ma regulaminu xD
Ban słuszny pzdr
po prostu założyliśmy się z Crusem, kto wpierdoli Ci więcej banów
wygrywam