Panie @Decretis ; bardzo szanuje za dodanie tęczowych nickow dla mniejszości homoseksualnej na torgu
Chciałbym również prosić o dodaniu półksiężyca obok nicku dla ludzi wyznania allahowego jak ja.
Dziękuję
Wersja do druku
Panie @Decretis ; bardzo szanuje za dodanie tęczowych nickow dla mniejszości homoseksualnej na torgu
Chciałbym również prosić o dodaniu półksiężyca obok nicku dla ludzi wyznania allahowego jak ja.
Dziękuję
Ty jesteś incelem z zachowania i ryja.
To jest twoja domena.
Jak filistynów szanują to niech szanują też tatarów
Żądam krzyża prawosławnego obok nicka dla prawosławnych i gwiazdy dawidowskiej dla dzieci abrahama
Mi wystarczy bycie pedalem essa
ja chetnie przygarne pozycje w kadrze torg.pl :) pragne tylko przypomniec ze kiedys juz mialem ciepla posadke w kadrze i nigdy jej nie naduzylem, ani nie wyciekłem żadnych tajnych rozmów(bo nic ciekawego nie pisalicie w tym zjebanym dziale) ani też nie sprzedałem danych profesorka za grube miliony przez co regularnie ma wypierdalane internety
Czemu uważasz allacha za głupka?
Bo każdy wie ,że slonzacy to naród wybrany a nasza główna potrawa to wieprzowa rolada lol
w ramach walki z rasizmem i okazania szacunku dla zamordowanego georga floyda wnioskuję o zmianę nicków lub ustawienie awatarów wszystkich użytkowników na Black Lives Matter, przez te kilka dni do końca czerwca nikomu by się nic nie stało a byłby to piękny gest :) @Decretis ;
nie