Witam,
mam taki problem, że po kilku blueskrinach i przywracaniach systemu przycisk Fn działa na odwrót. Jak klikam na przykład F2 to mi podgłaśnia a jak klika Fn+F2 to rzuca exure XD, co robicz torgi
Wersja do druku
Witam,
mam taki problem, że po kilku blueskrinach i przywracaniach systemu przycisk Fn działa na odwrót. Jak klikam na przykład F2 to mi podgłaśnia a jak klika Fn+F2 to rzuca exure XD, co robicz torgi
Niektóre laptopy tak maja domyślnie
wchodzisz sobie do uefi czy tam biosa i se szukasz ustawienia ktore bedzie brzmialo jakby to bylo to. zmienisza te ustawienie.
Dzięki za pomoc to już rozwiązane, ale teraz zauważyłem że drukarka nie chce drukować, pokazuje się na 5 sekund w spoolerze i znika, drukarka ani rusz, co teraz?
reinstalacja sterowników tak może na początek? ale ogulnie z drukarkami to ciezka sytuacja, chuj wie o co im biega zawsze xd rownie dobrze mogla jej sie skonczyc magenta i w ten sposob daje ci znac ze masz ja napelnic albo moze cos kabel nie do konca styka chuj wie
no chyba coś ta drukarka odwala, tuszu chyba nie mam, sprawdzałem lapka z inna drukarka i działa także to wina drukarki :)
Trochę odmowie, ale czasem trzeba po prostu przyjąć, że ma się gownianego laptopa.
https://www.engadget.com/microsofts-...000112943.html
to moze byc to w sumie xd