-
ek + ed 120
Pany ratujcie.
Gdzie teraz expić 120ek + 120ed?
lavy kazz
feyrist ( loot ujdzie no ale na booście 1kk expa? XD )
edron were/grimvale
hero cave
Przychodzi wam coś jeszcze do głowy?
Gramy na tym nowym retro pvp - Unica więc dostać się na w/w expy bywa różnie
-
Wyrmy na Drefii, Glooth Bandity tylko dostęp upierdliwy
-
Akurat dostępy to najmniejszy problem.
Siadam z moją druidką i jest pyknięty dany quest w jeden dzień :D
Na pewno chcemy zrobić dostęp na choseny - kolejna alternatywa / później mury
Bo wieczorami tam jednak gra dużo ludzi aktywnych i jest problem z niektórymi respami XD
-
Mino Culty polecam pod profit.
-
Raczej głównie exp interesuje - stad boosty i preye.
I tak i tak lecimy na potach za tc bo lepiej się opłaca XD
-
Nie wiem czy te mury takie fajne pod exp. Jak grałem to najlepsze ekspy (jak dobrze pamiętam) to były wyrmy i grimvale, później glooth bandity, a po zdobyciu broni z żywiołem – kolorowe spektry (na lavy nie chodziliśmy bo graliśmy eko xD ).
Aaa i jeszcze gdzieś po drodze były furie w muzeum Thais całkiem konkret, ale uważajcie na floating savanty i hellhoundy.
-
Ja wiem, że mury to raczej gówno będzie ale zawsze jakaś alternatywa.
No i jednak te choseny tam są to też źle nie powinno być.
A zbieram sobie listę alternatywnych expowisk bo grając po godzinie 18/19 na tym serwerze jest problem z dostępem do niektórych expów przez co właściwie stoimy w miejscu zamiast wbijać cyfry :D
A spectry to chyba nie wystoję 120ek? XD
Znaczy trzeba będzie to i na dane moby wleci prey na defa, byle tylko wbijać ten cholerny lvl no i był w miarę przyzwoity exp a nie feyrist na booście niecałe 1kk/h XD
Z tym, że gramy w dwójkę i chcemy żeby tak pozostało, a spectry to biją w 3-4 osoby jak widziałem :D
-
nic lepszego niż lavy na tym lvlu nie wymyślicie, koło 200 z def preyami i full imbu możesz próbować prison jak odlurujesz jugi i znajdziecie team do th (3,5kk na stamince samej)
Od 250~ isle fajny exp i profit
Na spectrach nie macie czego szukać jeszcze dość długo, choseny i mury raczej tylko profit, ew na murach może kolo 160-170 lvla będziecie wyciągać podobnie jak na lavach, ale z lootem więc przyjemnie
-
palac asurki ,gazer spectry na 130 juz bez defa raczej ale z jakimis imbu,na 200+ wlatujesz burstery i tam masz najlepszy exp (wszedzie waste ale najlepsze spoty na pg jebac jakies kurwa mury typie to 2020 nie 2010
-
Szukam wielu expów bo takie lavy czy burstery to mogę zapomnieć, że się tam na unice dostanę na expa XD
Dzisiaj edron were moby to od 18 zajęte i wolne będą dopiero o 3 nad ranem, to muszę mieć więcej możliwości :D
Imbu nie problem bo ziomek może robić life/mana na 3lvl..
-
możecie póbować hive/ deeplingi/hellspawny yala/ asury/ rosh?/ culty carlin/ mino te nowe na mintwalin
-
Deeplingi to gdzie i jak?
Hive to które poziomy?
Bo ja to do tej pory w ta grę nie grałem takimi małymi lvlami to i problemu nie miałem.
A teraz przyszedł mały lvl, świeży serwer gdzie dużo ludzi ma podobne lvle i okazuje si, że nic nie wiem :D
-
obczaj sobie na youtube jak ludzie biegają
-
bylo mowic ze zaczynasz na nowym serwie to bysmy razem pobiegali mordko :D
-
Mordko, mam swojego druida i nie zamienię go za żadnego innego :D