jest jakis dobry serial na netflixie? obejrzalem dom z papieru (ten ostatni sezon to niezle kogos kurwa ponioslo) i dark (w sumie spoko tylko zakrecony jak buty rumcajsa)
Wersja do druku
jest jakis dobry serial na netflixie? obejrzalem dom z papieru (ten ostatni sezon to niezle kogos kurwa ponioslo) i dark (w sumie spoko tylko zakrecony jak buty rumcajsa)
niestety nie ma
:(
Templariusze
Dom z papieru to jebana chujnia bez fabuły, postaci, scenariusza, dialogów.
I do tego hiszpańska chujnia.
Nie polecam. Lepiej x files na cda se przyjebac 10 sezoników
Z netflixowych podobal mi sie
sherlock na poczatku trzeba sie przyzwyczaic, ze akcja dzieje sie w naszych czasach i zamiast listow wysylaja smsy. Jak Ci nie bedzie przeszkadzac to polecam
izombie podobal mi sie humor tutaj, luzny serial na wieczor nic takiego wow, idealny do obiadku obejrzec czy przed spaniem
No i tyle z mojej strony xD ale ja ogolnie malo seriali ogladam to i lista krotka
ja to tylko obejrzałem sherlocka i wiedźmina to oba spoko
chociaż w obu przypadkach książka lepsza pzdr
no i jeszcze z bajek to obejrzałem paradise pd. to też na zabicie nudy spoko
Sherlock nie jest netflixowy, tylko bbc, ale owszem bardzo dobry
better call saul mordo xD
chociaz ja od teraz bede juz ogoladal skonczone seriale w calosci (tzn nie beda wychodzic nowe odcinki czy sezony) bo mnie better call saul wkurzyl czekaniem pozdro
ozarka polecam
Racja moj blad, zle ulozylem zdanie. Zapomnialem ze sam netflix tez ma swoje seriale
Paradise pd na zabicie czasu, do tego Rick & Morty.
Z sensowniejszych to The Rain, Teen Wolf
Dark mocny, dom z papieru 2 sezony git, ten ozark słyszałem, ze spoko. Ogólnie ten netflix to gowno jebane. Jeszcze jest jakiś 5 odcinkowy o Żydówce z nyc w Berlinie