Cześć wszystkim ;)
Minęło sporo lat i przychodzę na to forum z i jednak nie przychodzę z jedną prostą prośbą :P
Wersja do druku
Cześć wszystkim ;)
Minęło sporo lat i przychodzę na to forum z i jednak nie przychodzę z jedną prostą prośbą :P
spierdalaj, tylko dla prawdziwych widzów tutej pomagamy
Chłopak czego ty oczekujesz, jak tu same autystyczne jednostki siedzą. Zanim oni przeczytaja całą ankietę to zdążysz odjebać konferencję całą
jery jery
Z kim sie zadajesz takim sie stajesz wiec dla wlasnego dobra moze lepiej opusc ten kurwidołek, zanim ci sie autyzm włączy
Cóż, jednym postem nie udowodnię, że jestem swój chłop, a ostatnio bytowałem tu w 2007-2008 roku.
Jak przychodzę do kogoś i czegoś oczekuję, to logiczne, że ktoś może mi kazać iść sobie pobiegać. Proszenie o wypełnienie ankiety do łatwych rzeczy nie należy, a nie wszędzie są życzliwi ludzie.
Pamietam twój avarant
Co to za ankieta jak na 1 pytaniu juz mi sie skończyła
Był gorszy, podobnie jak moje pomysły jak byłem gimbusem ;)
Podobnie jak nick, ale no cóż.
To jak tam zostać tym prawdziwym widzem?
Za dużo pytań zeby sie dało na to legitnie odpowiedziec, ankieta powinna być krótka i tresciwa, a nie w chuj rzeczy, ale wybrałem jakies losowe odpowiedzi, także mozesz je wykorzystać magisterki czy co tam robisz
nie będę z tym nawet dyskutował, nic tu po mnie w takim razie
ogolnie to moge ci powiedziec ze od czasu gdy tibia podupadla to przeksztalcilismy sie w forum poswiecone cieciu i dystrybucji blachy nierdzewnej
no i chuj strzelił focha i za 10 lat pewnie wróci ze zbiórką na zrzutka.pl na blizniaki syjamskie jedno z dałnem
mialem mu napisac, ze ma spierdalac ale juz to zrobil :)
dzwonie po pawła plutona że nawet szczujecie starych szkodników
i dobrze że se skurwysyn poszedł, co on myślał że po 15 latach ktoś go tu kurwa powita z otwartymi ramionami? suchoklates niech wypierdala za drzwi, a ty well skilet suchy byku co tam u cb