Elo,
Szukam yerby pobudzającej i na koncentracje.
ktoś z was pił yerbe podczas nauki i może polecić ze to jest coś co pomogło mu się skoncentrować? :pepehands pytam o konkretny produkt
Elo mordy
Wersja do druku
Elo,
Szukam yerby pobudzającej i na koncentracje.
ktoś z was pił yerbe podczas nauki i może polecić ze to jest coś co pomogło mu się skoncentrować? :pepehands pytam o konkretny produkt
Elo mordy
gościu obojętne, ta która ci najbardziej smakuje, u mnie to jest Cruz de Malta pzdr
Ew. możesz szukać czegoś z guarana, albo np taragui energia, ale jest ohydna, taka mulowaty posmak ma
Dzięki mordo
Poleć jakiś dobry sklep z yerba, nie chce kupować o jakiś przypadkowych typów, ktoś z was polecał mi kiedyś fajny sklepik z yerba, ale już chuj nie przypomnę sobie
Ale ja szanuje ten forumek, zawsze gdy zbladze idąc ciemna dolina zaglądam tutaj i odnajduje spokój i zrozumienie
a ja w sumie zawsze kupuję na allegro ze smartem albo w jakichś zielarniach, ostatnio dużo od niego biorę Przedmioty użytkownika Un-Mate - Yerba mate - Allegro.pl
yerba to ten majeranek???
yerbanot.com
bombilla najtańsza z łyżeczką, może być rozkrecana, ale nie musi
edyt: chyba że ci bardzo będzie przeszkadzało, jak ci czasem poleci troszkę pyłu czy jakieś syfki do ust, wtedy możesz sobie jakąś wyjebana z potrójnym filtrem kupić, ale to kurestwo się strasznie szybko zapycha
naczynko ceramiczne, bo tańsze, najlepiej 200-300ml max, albo skipnac naczynko i pić w kubku/słoiczku, dużo bardziej ci się termos przyda niż naczynko
Fajny ten hunted, taki pomocny, proszę mu dać plecaka
Strach zamówić teraz bo jeszcze się okaże ze to jakiś hehe ziomek kogoś z tego sklepu i dowiedzą się ze to ja Artur Dziambor z konfederacji
nie wiem kurwa nie pije tego gówna ale banota szanuję więc naganiam mu klientelę za frajer, pozdrawiam
to niekoniecznie musi być od tego gościa, podałem go bo akurat miał Cruz de malte w dobrej cenie i tam kupowałem
jak poszukasz to taniej kupisz naczynie + bombille, no i to naczynko jest duże, trochę mniejsze mógłbyś znaleźć ;d
@LordCompi
Nauka JS