Elo,
Szukam yerby pobudzającej i na koncentracje.
ktoś z was pił yerbe podczas nauki i może polecić ze to jest coś co pomogło mu się skoncentrować? :pepehands pytam o konkretny produkt
Elo mordy
Wersja do druku
Elo,
Szukam yerby pobudzającej i na koncentracje.
ktoś z was pił yerbe podczas nauki i może polecić ze to jest coś co pomogło mu się skoncentrować? :pepehands pytam o konkretny produkt
Elo mordy
gościu obojętne, ta która ci najbardziej smakuje, u mnie to jest Cruz de Malta pzdr
Ew. możesz szukać czegoś z guarana, albo np taragui energia, ale jest ohydna, taka mulowaty posmak ma
Dzięki mordo
Poleć jakiś dobry sklep z yerba, nie chce kupować o jakiś przypadkowych typów, ktoś z was polecał mi kiedyś fajny sklepik z yerba, ale już chuj nie przypomnę sobie
Ale ja szanuje ten forumek, zawsze gdy zbladze idąc ciemna dolina zaglądam tutaj i odnajduje spokój i zrozumienie
a ja w sumie zawsze kupuję na allegro ze smartem albo w jakichś zielarniach, ostatnio dużo od niego biorę Przedmioty użytkownika Un-Mate - Yerba mate - Allegro.pl
bombilla najtańsza z łyżeczką, może być rozkrecana, ale nie musi
edyt: chyba że ci bardzo będzie przeszkadzało, jak ci czasem poleci troszkę pyłu czy jakieś syfki do ust, wtedy możesz sobie jakąś wyjebana z potrójnym filtrem kupić, ale to kurestwo się strasznie szybko zapycha
naczynko ceramiczne, bo tańsze, najlepiej 200-300ml max, albo skipnac naczynko i pić w kubku/słoiczku, dużo bardziej ci się termos przyda niż naczynko
Fajny ten hunted, taki pomocny, proszę mu dać plecaka
Strach zamówić teraz bo jeszcze się okaże ze to jakiś hehe ziomek kogoś z tego sklepu i dowiedzą się ze to ja Artur Dziambor z konfederacji
to niekoniecznie musi być od tego gościa, podałem go bo akurat miał Cruz de malte w dobrej cenie i tam kupowałem
jak poszukasz to taniej kupisz naczynie + bombille, no i to naczynko jest duże, trochę mniejsze mógłbyś znaleźć ;d
@LordCompi
Nauka JS
Kofeine se kup w tabletkach i w leb pierdolnij, a nie jakies murzynskie cejrowskie cuda na kiju