Rodzice mają taki telewizor - samsung ue40eh6030w i ostatnio usłyszeli od znajomych o netflixie i też sie im zachcialo i tutaj pytanie bo to nie jest smart tv, to muszą nowy kupować czy da sie jakos ogarnąć?
Wersja do druku
Rodzice mają taki telewizor - samsung ue40eh6030w i ostatnio usłyszeli od znajomych o netflixie i też sie im zachcialo i tutaj pytanie bo to nie jest smart tv, to muszą nowy kupować czy da sie jakos ogarnąć?
kupujesz xiaomi mi box za jakieś grosze i jest gitnie
tzw przystawka
kliknij se w goglach, właściwie to wpisz, że chcesz mieć internet na tv, a tv nie ma internetu i cyk podpowiedzi wyskoczom
elo pani halino i panie januszu, smartboxy to są takie rzeczy które z głupiego tv robią smart tv i można sobie wtedy netflixy, hbo, youtuby i inne fajne aplikacje odpalać a dla wnuka, którego się nie doczekacie bo tadek jest gejem, to nawet tam mozna pobrac rozne gierki jak wąż
https://uidesign.gbtcdn.com/GB/image...x%20S%2011.png
kupilem starym mi box 3 albo 4 mozna zadawac pytania
Działa?
do netflixa, youtuba, hbogo i streamowania treści z telefonu to sprawdza się jak marzenie, chuj wie do czego sie jeszcze uzywa tv bo ja to mimo ze mam to i tak nie uzywam tego bo se wole na kąputerku polurkać
Gituwa to bedzie mi box kupowany
oczywiście że się nie da mieć netflixa bez smarttv, moze być bez androida ale musi być smart
taniej wyjdzie raspberry pi gnomy