coś mi świta we łbie ale nie wiem gdzie i płacę bagami
Załącznik 369909
Wersja do druku
coś mi świta we łbie ale nie wiem gdzie i płacę bagami
Załącznik 369909
Słowiański symbol szczęścia
symbol Słowiański szczęścia
Wyglada jak podwojna swastyka
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i..._hWojmqG1jusb0
sa to nogi zapetlone w nieskonczonosc tzw stonoga, symbolizuje to pana zbigniewa
Musisz rozdać trochę punktów reputacji innym forumowiczom zanim będziesz mógł przyznać je użytkownikowi Koczek ponownie.
czyli już wiem gdzie mi świtało
a teraz już z czystej ciekawości, sądzicie, że takie symbole używane jako ozdoba w postaci tatuażu akurat na naszej szerokości geograficznej i z naszą historią wojenną jest w porządku? czy komuś się styki poprzepalały? jeśli chodzi o zdjęcie to możliwość przepalenia styków jest dosyć prawdopodobna bo to środowisko kibicowskie
dlaczego cos co nie jest nazistowaska swastyka ma byc nie w porzadku?
słoneczko jak słoneczko ale ja się pytam czemu dorosły chłop se jakieś piórka tatuuje
Załącznik 369914
poproszę bag
Jasne że jest w porządku, to znany akwarelista robiąc swastykę chciał swojemu 'pomysłowi' przynieść szczęście i ludzkości obrzydzić ten symbol, a znak taki jak pokazałeś ma wiele osób tzn na avarantach, breloczkach etc tak się wyróżniają że są za jednością wśród Słowian.
Czekam na pkt jak ci się ekshaust zniweluje:feelsokayman
@Evidence
slowianski symbol Kołowrót / Kolovrat
ale swastyka to też był symbol szczęscia tylko została zaanektowana przez nazistów
W druga strone i z kropkami, tak samo mozesz powiedziec ,ze krzyz sw piotra to symbol pro chrzescijanski bo to przeciez krzyz