co to za bajer, ze sprzedaja na alelgro licencje do win 10 + office za 100zł, dozywotnia gwarancja?
Windows 10 Professional + Office 2019 Professional 8727289346 - Allegro.pl
Wersja do druku
co to za bajer, ze sprzedaja na alelgro licencje do win 10 + office za 100zł, dozywotnia gwarancja?
Windows 10 Professional + Office 2019 Professional 8727289346 - Allegro.pl
@bikstopa ;
Pewnie kradzione studenckie konta (Żaki mają wszystko od MS za free, wiec pewnie sami sprzedaja)
Licka wygasnie jak się skończy akademicki rok/półrocze
@LordCompi ;
To już zależy.
U mnie office był na 5 lat, windows 10 pro dożywotnio.
Na studiach inzynierskich dostalem takie kodziki do calego sklepu ms dozywotnio mam w10 i inne gowna
Możliwe, długo sobie nie postudiowałem ;)
Ale konto MS działało dokładnie 365 dni, potem dedek
Kończy się wsparcie MS na win7
ja ostatnio kupilem za 10zł z aledrogo(samego windowsa) i kilka lat temu tez za kilka zł i nic sie nie dzieje :nosacz
Jak nie kupujecie tego na firme to wyjebka
Swego czasu miałem kilkadziesiąt darmowych kluczy. Ludzie serio dają za to pieniądze? xD
Unia Europejska wymusiła na Microsofcie możliwość odsprzedaży używanych kluczy. Nie wiem z jakiego tytułu one były ale są w pełni legalne (oczywiście najlepiej kupować od ludzi z dobrymi opiniami).
Natomiast jeśli zastanawiasz się nad przesiadką z Windows 7 na Windows 10 to możesz zrobić to za darmo (ja sobie wczoraj zrobiłem). Pobierasz narzędzie tutaj Pobierz Windows 10, ściągasz, ono sobie posprawdza system, pobierze nowe pliki i zapyta czy chcesz robić czystą instalację czy zostawić sobie swoje dokumenty, pliki itp. itd. U mnie poszło bez problemowo, nic nie straciłem.
generalnie z tymi kluczami to jest troche taki temat rzeka, bo z jednej strony sa nielegalne, z drugiej strony microsoft troche na to leje, ale jak kupujesz to prywatnie to wyjebane, ale na firmy bym tego nie bral bo w przypadku wjazdu panow ubranych na czarno mogloby byc zle
Ten Kuzynek to chyba jed6ny typo co bierze ten chlew na serio
Klucz Windows 10 Pro Professional 32/64 BIT 8589156200 - Allegro.pl
Ja kupilem klucz za 5,89 i szczerze w glebi serduszka wierze ze jest legit bo tak napisali